خبرگزاری کار ایران

جبران هزینه های ویزیت و دارو

جبران هزینه های ویزیت و دارو
کد خبر : ۱۰۱۹۶۹۸

در حال حاضر، مشکلات اقتصادی کشور مشکل هزینه بالای ویزیت و دارو را پررنگ تر کرده است. دغدغه پرداخت هزینه های درمانی در کنار مشکلات جسمی و روحی باعث می شود بیمار فشار و استرس زیادی تحمل کند.

هزینه ویزیت اول، آزمایش و سپس ویزیت دوم و در نهایت دارو بسیار بالا است و تعداد زیادی از خانواده ها قادر به پرداخت آن نیستند.

به همین منظور، انواع مختلفی از طرح های بیمه درمانی برای جبران هزینه های مرتبط با خدمات پزشکی و درمانی پدید آمده است تا یک پشتوانه محکم و دلگرمی برای بیماران باشد.

یکی از راه های جبران هزینه های ویزیت و دارو استفاده از بیمه گروهی درمان است که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت می کنیم.

بیمه درمان سازمانی چیست و به چه کسانی ارائه می شود

بسیاری از افراد تمایل دارند در کنار بیمه های پایه مانند تامین اجتماعی و بیمه سلامت از خدمات بیمه تکمیلی نیز استفاده کنند. بیمه های پایه خدمات محدودی دارند و برای جبران هزینه های درمان کافی نیستند. در واقع، بیمه های درمان تکمیلی این بیمه های پایه را تکمیل می کنند.

بیمه تکمیلی به سه صورت انفرادی، خانوادگی و سازمانی ارائه می شود. امروزه، شرکت ها و سازمان های گوناگون به عنوان بیمه گر مکمل می توانند کارمندان خود را تحت پوشش بیمه درمان طرح سازمانی قرار دهند.

این بیمه علاوه بر جبران هزینه های ویزیت و دارو باعث آرامش خاطر کارمندان و افزایش رضایت شغلی آن ها می شود.

شرایط ارائه این بیمه درمانی عبارتند از:

  1. سازمان یا شرکت حداقل ۵۰ نفر بیمه  شده اصلی و بیمه شده تحت تکفل داشته باشد.
  2. بیمه شده های اصلی از طریق شرکت تابعه خود بیمه پایه مثل تامین اجتماعی یا بیمه خدمات درمانی داشته باشند.
  3. افراد متقاضی صرفا به دلیل استفاده از خدمات بیمه گروه تشکیل نداده باشند.
  4. حداقل ۵۰ درصد از کسانی که تحت پوشش بیمه پایه کارفرما یا بیمه گذار هستند متقاضی دریافت این نوع بیمه باشند.

سقف تعهد بیمه سازمانی برای پوشش دادن هزینه ویزیت و دارو

شرایط این بیمه درمانی مانند تعداد افراد تحت پوشش، سقف جبران هزینه ها، دوره انتظار و موارد دیگر بر اساس توافق بین شرکت بیمه و خریدار مشخص می شود.

به عنوان مثال، خریدار می تواند با پرداخت حق بیمه بیشتر، علاوه بر پوشش هزینه های ویزیت و دارو، داروهای آزاد را هم به پوشش بیمه اضافه کند.

در حال حاضر، هزینه داروهای معمولی که ارزان هستند و فشار زیادی به خانواده ها وارد نمی کنند توسط بیمه جبران نمی شود. به عنوان مثال، داروهای سرماخوردگی و بعضی از مسکن ها که بدون نسخه فروخته می شوند از پوشش بیمه حذف شده اند.

مدارک لازم برای دریافت هزینه ویزیت و دارو

پس از پرداخت هزینه های ویزیت و دارو می توانید مدارک لازم را به یکی از شعب پرداخت خسارت بیمه ارائه دهید و هزینه های خود را تا سقف تعهد تعیین شده جبران کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت حق بیمه معمولا فاکتور ویزیت، نسخه پزشک و قبض مهر خورده داروخانه است. با وجود این، ممکن است شرکت بیمه گر شما به مدارک دیگری نیاز داشته باشد.

بنابراین قبل از اقدام، حتما فهرست مدارک مورد نیاز را برای دریافت هزینه ویزیت و دارو بررسی کنید.

فرانشیز بیمه درمانی چقدر است

فرانشیز سهم بیمه شده یا بیمه گذار از خسارت است که میزان آن در بیمه نامه تعیین می شود. بیمه گذاران معمولا طرح های بیمه بدون فرانشیز یا با فرانشیز بسیار پایین را ترجیح می دهند. در قراردادهای بیمه درمانی، میزان فرانشیز از ۵ تا ۳۰ درصد متفاوت است.

شرکت های بیمه معمولا برای سازمان هایی که اعضای زیادی دارند طرح بیمه بدون فرانشیز ارائه می کنند. با وجود این، میزان فرانشیز در یک قرارداد ممکن است برای پوشش های مختلف فرق کند.

به عنوان مثال، ممکن است فرانشیز هزینه های ویزیت و دارو ۲۰ درصد باشد و فرانشیز هزینه دندانپزشکی ۳۰ درصد تعیین شود.

سخن پایانی

هر بیماری حق دارد از تمام خدمات پزشکی موجود استفاده کند تا دوباره سلامتی خود را بدست آورد. با این حال، هزینه درمان و خدمات پزشکی می تواند فشار زیادی به خانواده ها وارد کند تا نگرانی زیادی در مورد این موضوع داشته باشند.

شرکت های بیمه برای رفع این نگرانی ها و کمک به پرداخت هزینه های درمان، طرح های مختلف ارائه کرده اند.

تمامی کارکنان شرکت ها و سازمان های مختلف، چه پیمانی و چه رسمی می توانند از خدمات طرح سازمانی بیمه مانند پوشش های ویزیت و دارو بهره مند شوند. از جمله سایر مزایای این بیمه می توانیم بگوییم که کارفرمایان می توانند کارمندان بازنشسته شرکت خود را نیز تحت پوشش آن قرار دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز