خبرگزاری کار ایران

بررسی عملکرد بانک سینا در خرداد ماه ۱۴۰۳؛

افزایش 20 درصدی درآمد بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی

افزایش 20 درصدی درآمد بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی
کد خبر : ۱۴۹۱۱۰۹

یک هزار و 53 هزار میلیارد تومان درآمد بانک سینا از محل تسهیلات اعطایی این بانک در اردیبهشت ماه ثبت شده است.

 به گزارش ایلنا، بانک سینا، در دومین ماه از سال جاری از محل اعطای تسهیلات، حدود 10 هزار و 533 میلیارد ریال درآمد کسب کرده است که 20 درصد نسبت به پایان ماه قبل، افزایش نشان می‌دهد.

همچنین بیشترین مقدار درآمد بانک سینا از تسهیلات اعطایی در این ماه مربوط به قراردادهای مرابحه است که در حدود 9 هزار و 125 میلیارد ریال ثبت شده است.

بر اساس این گزارش، افزایش درآمدهای کارمزدی بانک سینا در سال 1403 به عنوان یکی از اهداف اصلی بانک تعریف شده است که این درآمدها در پایان اردیبهشت‌ماه امسال در حدود دو هزار و 881 میلیارد ریال است.

درآمدهای بانک از مجموع تسهیلات اعطا‌شده، سپرده‌گذاری، اوراق، سرمایه‌گذاری و کارمزدهای دریافتی در پایان اردیبهشت‌ماه به حدود 25 هزار و 506 میلیارد ریال رسیده است.

بانک سینا در اردیبهشت‌ماه امسال حدود شش هزار و 825 میلیارد ریال سود به سپرده‌های نزد بانک پرداخت کرده است و به این ترتیب تراز مثبت بیش از سه هزار و 700 میلیارد ریالی برای بانک سینا در این ماه ثبت شده است.

لزوم به روز بودن کارشناسان حقوقی بانک‌ها

در همایش رؤسای دوایر حقوقی وصول مطالبات بانک سینا مطرح شد که کارشناسان حقوقی بانک‌ها باید متناسب با تغییرات کسب و کاری، تکنولوژیکی و قوانین حاکم بر آن‌ها خودشان را به روز نگاه دارند.

در این همایش که نمایندگان بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی، بنیادمستضعفان و کانون کارشناسان رسمی دادگستری حضور داشند، ابدالی، سرپرست بانک سینا با بیان اینکه کارکرد و وظیفه اصلی همکاران حوزه حقوقی و مطالبات بانک سینا، صیانت از منافع مادی و معنوی این بانک است، گفت: گرچه بانک یک سازمان اقتصادی به شمار می‌رود، اما محیط حقوقی و قانونی آن نسبت به دیگر سازمان‌ها پیچیده‌تر است.

وی افزود: بانک با نهادهای مختلفی در تعامل است و به دلیل این ارتباط، واحد حقوقی بانک‌ها باید به قوانین مختلف در حوزه‌های متنوع اشراف داشته باشند.

سرپرست بانک سینا، گفت: تمامی واحدهای عملکردی بانک با قوانین و قواعد حقوقی مختلفی از جمله حقوق عمومی، حقوق خصوصی، حقوق اداری و... سروکار دارند که همین موضوع ایجاب می‌کند تمام ارکان بانک ارتباط مستمر و تعامل همیشگی با واحد حقوقی برای رفع برخی مشکلات و پیگیری مسائل حقوقی داشته باشند.

ابدالی ادامه داد: با توجه به آنچه در خصوص تغییرات مستمر کسب‌وکارها گفته شد، کارشناسان حقوقی باید بر این تغییرات مسلط باشند. بنابراین آموزش مستمر در حوزه حقوقی باید در دستور کار قرار گیرد.

تجهیز زیرساخت‌های بانکداری دیجیتال

علی ابدالی در بازدید از معاونت‌های «بانکداری» و «ارزی و بین‌الملل» این بانک، با اشاره به جایگاه و نقش حوزه‌های راهبردی بانک نظیر معاونت بانکداری در تجهیز و تخصیص منابع، جذب مشتری و همچنین شناسایی و رفع نیازهای متناسب با کسب‌وکار مشتریان، گفت: ایجاد خطوط کسب‌وکار بانک سینا شامل بانکداری خرد، تجاری، اجتماعی و اختصاصی به منظور تحلیل و ارزیابی وضعیت کسب‌وکارهای جامعه و تلاش برای شناسایی و رصد دقیق‌تر نیازهای مشتریان و چابکی در پاسخ به این نیازها صورت گرفته است.

وی افزود: بانک سینا زیرساخت‌های لازم را به منظور حرکت در مسیر بانکداری دیجیتال مهیا کرده که این موضوع در استراتژی‌ها و برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده مدنظر قرار گرفته است.

جهش قابل توجه در فعالیت‌های ارزی

سرپرست بانک سینا گفت: سهم بانک سینا در فعالیت‌های ارزی اندک، اما بسترهای لازم برای گسترش فعالیت‌های ارزی بانک فراهم شده است که به زودی شاهد جهش قابل توجهی در فعالیت‌های ارزی در این بانک خواهیم بود.

ابدالی در ادامه گفت:توسعه فعالیت‌‎های ارزی به افزایش درآمدهای کارمزدی بانک و رشد سهم درآمدهای غیرمشاع بانک منجر خواهد شد.

تغییر ساعات کار بانک سینا

در ادامه شایان ذکر است بر اساس مصوبه هیئت دولت در خصوص صرفه‌جویی کارآمد در مصرف انرژی، ساعات ارائه خدمات شعب بانک سینا از روز چهارشنبه 16 خرداد ماه تا اطلاع ثانوی تغییر می‌کند که برطبق این مصوبه، در روزهای شنبه تا چهارشنبه 6:30 الی 12:30 و در روز پنج‌شنبه 6:30 تا 12:00 و ساعت کاری ستاد مرکزی نیز از روز شنبه تا چهارشنبه از ساعت 6 الی 14 خواهد بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز