خبرگزاری کار ایران

گردهمایی بزرگ مدیران کسب و کار برگزار شد؛

نقش مراکز آموزشی کسب و کار در رشد اقتصادی

نقش مراکز آموزشی کسب و کار در رشد اقتصادی
کد خبر : ۴۶۳۳۶۸

بزرگ ترین گردهمایی رهبران کسب و کار با تقدیر از کارآفرینان برترو چهره های ماندگار کشور و با حضور شخصیت های فرهنگی ، اقتصادی و ورزشی ، اعضای شورای شهر، مدیران بانک های خصوصی، هنرمندان و جمعی از فارغ التحصیلان دوره های DBA و MBA ، پنجم اسفند ماه ۹۵ درباشگاه دیپلماتیک وزارت امور خارجه برگزار شد.

به گزارش ایلنا، در جشن فارغ التحصیلان مدرسه عالی کسب و کار ماهان با مشارکت ۱۵۰۰ نفری مردم ، از اساتید کارشناسی ارشد و دکترا هم تقدیر به عمل آمد.

ضرورت رشد تجارت الکترونیک

در همین راستا مجید سیاری،  رییس کانون کارآفرینان استان تهران با اعلام ابن خبرکه مدرسه عالی کسب و کار ماهان در سال ۹۶ با ۴ دانشگاه بزرگ دنیا  دردوره های DBA و MBA همکاری خواهد داشت ، برگزاری مراسم اینچنینی را بسیار موثر درهم اندیشی و ایجاد انگیزه برای فعالان حوزه کسب و کار دانسته  و گفت : با توجه به رتبه پایین ایران درتجارت الکترونیک و روند سنتی کسب و کار کشور ، حضوردرعرصه رقابت اقتصادی دهکده جهانی از طریق  رشد تجارت الکترونیک ضروری به نظر می رسد.

وی با اشاره به برداشتن گام های اساسی برای ایجاد کسب و کار به روز ، تاکید کرد: مراکز خصوصی آموزش کسب و کار نقش بسزایی در رشد اقتصادی و دانش محور شدن کسب و کار دارند و همچنین فرصت رقابت در دنیا را ایجاد و روند شکل گیری آن را تسهیل می کنند.

حمایت شورای شهراز کارآفرینان

مرتضی طلایی ، عضو شورای  شهر هم درگردهمایی مدیران کسب و کار ایران گفت : در شرایط بد اقتصاد جامعه ، همت یک مجموعه افراد دانا وعالم برای ایجاد فضای کسب و کاردر شرایط خاص،  رویکرد کارآفرینی موثر و بازاری جدید  برای جامعه به دنبال دارد.

وی در پاسخ به سوالی درباره حمایت شورای شهراز کارآفرینان اظهارداشت: اقتصاد تا زمانی که مبتنی بر منابع زیرزمینی و نفت باشد شکوفا نمی شود و جوانان ما  بهترین ظرفیت های انسانی  و فرصت های علمی بوده و مشکل کشور این است که بخش خصوصی از عرصه  تولید کنار گذاشته شده است.

وی افزود: ما در شورای شهر برای تولید کنندگان داخلی، محیط تبلیغات رایگان  برای عرضه  قرار می دهیم  و از کارآفرینان می خواهیم ارتباطات خود را با شورای شهرها بیشتر کرده تا با دانستن انتظارات و توقعات آنها ، شرایط را برای آنها ایجاد و تسهیل گری کنیم و شورای شهر به موضوع کاربری فضاها و تبلیغات محیطی برای کالاهای تولیدی توجه کرده و عزم خود را  برای حمایت از تولید و بخش خصوصی جزم کرده ایم.

طلایی درباره جایگزینی مهارت بجای مدرک گفت مدرک گرایی بزرگ ترین مشکل جامعه است اگر شیوه آموزش به سمت مهارت گرایی برود بیکاری هم از بین می رود چون بیکاری به دلیل نبود بازار کسب و کار نیست بلکه به دلیل نبود مهارت و انگیزه درحوزه کارهای مهارتی وعلاقه مندی به پشت میزنشینی است و اگر رویکرد مهارت افزایی در نظام آموزشی مورد توجه قرار گیرد ، می توان بیکاری را ریشه کن کرد.

امکان نسخه نویسی  برای کارآفرینی در فضای اقتصاد ضعیف نیست

شاهرخ ظهیری کارآفرین دیگر کشورمان ، شرایط فعلی کارآفرینی در کشور را نا مناسب و دشوارعنوان کرد و گفت : محیط اقتصادی ضعیف امکان نسخه نویسی برای کارآفرینی را نمی دهد و همه کارآفرینان فعلی مربوط به گذشته هستند .

وی حمایت دولت را از صنایع و فضای کسب و کار بسیار موثر دانست و گفت:بخس خصوصی با تفکر خلاقانه خود و بدون حمایت رشد کرده و هیچگاه فضای دولتی شرایط را برای رشد بخش خصوصی فراهم نکرده است.

اجرایی شدن صحیح اصل ۴۴

رییس انجمن کسب و کار ایران هم درباره نقاط قوت و ضعف بخش خصوصی ، گفت : زمانی کسب و کار در هر کشوری پویا می شود که بخش خصوصی واقعی و اصل ۴۴ به درستی عملیاتی و اجرایی شود.

هادی سیاری با بیان اینکه بخش خصوصی جلوتر از بخش دولتی حرکت می کند، اظهارداشت: دولت و قانونگذاران باید بخش خصوصی را یاری کنند و با  فرصت دادن به بخش خصوصی در کنار کسب و کار سنت روند ارتقای اقتصادی را برای جامعه رقم بزنند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخش خصوصی درهمه بخش های اقتصادی اثرگذار شود و مردم به صورت عملیاتی و اجرایی وارد صحنه اقتصادی بشوند رشد اقتصادی  و سرانه ملی ما با کشورهای توسعه یافته رقابت می کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز