خبرگزاری کار ایران

ویژه ماه مبارک رمضان؛

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان ایلام

طرح تشدید نظارت بر فرآورده‌های خام دامی در استان ایلام
کد خبر : ۱۸۲۳۳۹

طرح کنترل و نظارت بر اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شده است.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ایلام با اعلام این خبر گفت: طرح کنترل و نظارت بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان آغاز شده است.

سعید صید یوسفی افزود: ۲۴ اکیپ ثابت و سیار دامپزشکی در دو شیفت صبح و عصر در سطح استان بر اماکن عرضه فرآورده های خام دامی نظارت داشته و هم استانی های عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف در عرضه فرآورده های خام دامی می توانند با شبکه های دامپزشکی شهرستان ها یا تلفن چهار رقمی ۱۵۱۲(روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان) تماس و جهت پیگیری، موارد تخلف را گزارش کنند.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی از هم استانی های عزیز درخواست کرد با توجه به وجود بیش از ۸۰۰ عامل بیماریزای مشترک بین انسان و دام، فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

همه ساله همزمان با ماه مبارک رمضان، اکیپ های نظارتی دامپزشکی طرح کنترل و نظارت بهداشتی بر اماکن عرضه فرآورده‌های خام دامی را جهت اطمینان مردم از مصرف فرآورده های خام دامی اجرا می‌کند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز