خبرگزاری کار ایران

تاکنون ۱۶ مرکز نیکوکاری در استان ایلام راه‌اندازی شده است

تاکنون ۱۶ مرکز نیکوکاری در استان ایلام راه‌اندازی شده است
کد خبر : ۱۷۲۴۰۰

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام: براساس برنامه ریزی های به عمل آمده مراکز نیکوکاری این استان تاپایان سال جاری به ۳۰ مرکز خواهد رسید.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان ایلام گفت: براساس برنامه ریزی های به عمل آمده مراکز نیکوکاری این استان تاپایان سال جاری به ۳۰ مرکز خواهد رسید.

به گزارش ایلنا از ایلام، «علی‌حسین احمدی» در نشست خبری با خبرگزاری‌ها و مطبوعات استان اظهار کرد: تاکنون ۱۶ مرکز نیکوکاری راه‌اندازی شده که ۱۴ واحد آنها فعال هستند.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره) به دنبال تحقق رسالت اصلی خود که کمک به نیازمندان است با فعال کردن مساجد توسط ائمه جماعات و افراد نیکوکار جامعه در محلات متناسب با الگوهای اسلامی اقدام به راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در سال ۹۲ کرده است.

وی با بیان اینکه گام نخست راه‌اندازی مراکز نیکوکاری در مردادماه سال ۹۲ برداشته شد بیان کرد: مردمی کردن فعالیت‌های کمیته امداد از اهداف اصلی این نهاد با بکارگیری شیوه‌های مختلفی است که مراکز نیکوکاری مبتنی بر الگوهای اسلامی و سیره ائمه معصومین زیر مجموعه این هدف است و در همین جهت فعالیت مراکز را از مساجد محلات آغاز کردیم.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان با اشاره به فعال سازی مراکز نیکوکاری با هدف تنوع‌بخشی به نوع فعالیت‌ها با حضور خیرین ادامه داد: تغییر الگوهای زندگی موجب تغییر سطح نیازمندی‌ها می‌شود چرا که در همه محلات با توجه به حضور انواع مختلف افراد نیک‌اندیش مشکلات موجود در آن محله مثل شناسایی بیماران و ارجاع پزشک به خانه، شناسایی فرد نیازمند و برطرف کردن مشکل در همان محل و…با شناسایی و عضویت در مراکز نیکوکاری محله مرتفع خواهد شد.

احمدی با تاکید بر این که مداخله مردمی بصورت وسیع و متنوع برای رسیدگی به مشکلات خود مردم است خاطرنشان کرد: قانون حاکم بر طرح کمک‌های مردمی است چرا که مشکل توسط مردم شناسایی و توسط مردم حل می‌شود.

وی هدف از راه‌اندازی مراکز نیکوکاری را تبیین «جایگاه مسجد» در محلات با حضور وسیع ائمه جمعه، خیرین و مشارکت‌های مردمی عنوان کرد و گفت: مراکز نیکوکاری عامل وحدت، عزت نفس و کرامت انسانی خانواده‌ها است بدینصورت که در قالب این مرکزها به عنوان درگاه رسیدگی به نیازهای مردمی آبروی افراد حفظ شده و یقیناً آسیب‌های حین شناسایی و رسیدگی کم خواهد شد البته کاهش این مشکلات به علت آشنایی افراد یک محله با همدیگر است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) در این نشست اهداف مراکز نیکوکاری را هم‌افزایی منابع، فرهنگ‌سازی انفاق و مصرف آن در همان محله، ارتباط با روسای صنوف، ایجاد تعاون و ارتباط با شبکه‌های نیکوکار، توجه به سیره نبوی و رسیدن به موضوع حق همسایه، افزایش وحدت و دوستی، احساس مسوولیت و ایجاد هماهنگی بین افراد و مراکز خیر که از طریق مراکز نیکوکاری منسجم می‌شوند اشاره کرد.

احمدی با بیان اینکه مراکز نیکوکاری با ۱۹ وظیفه طراحی و راه‌اندازی شده است تصریح کرد: شناسایی نیازمندان و ارتباط‌گیری با مراکز نیکوکاری از اهداف اصلی است که علاوه بر این مورد باید به توسعه خدمات داوطلبانه مردمی، واگذاری خدمات مددکاری، ایجاد شرایط برای نظارت از طریق هیئت امناء، امامان جمعه بر فعالیت مرکز، ارائه بسته‌های حمایتی متناسب به نیازهای جامعه، ارتباط با مسجد توسط مردم، جمع‌آوری کمک‌ها و توزیع مناسب در بین نیازمندان، شناسایی داوطلبانه افتخاری و تشکیل بانک اطلاعاتی و همچنین شناسایی نقاط ضعف و قوت خواسته‌های مردم محلات بخشی از اهداف راه‌اندازی این مراکز است.

وی اضافه کرد: کمیته امداد در حال ارائه ۱۲۰ خدمت به افراد تحت پوشش است که به دنبال توسعه و شکل‌گیری منسجم مراکز نیکوکاری این فعالیت‌ها به تدریج به این مرکزها منتقل خواهد شد که سعی بر پرورش بهتر وظایف به نحو عالی به دست نیازمندان است.

احمدی افزود: توسط این مراکز برنامه‌های سالیانه کمیته امداد مثل کمک‌های مردمی زکات فطریه، جشن نیکوکاری، برنامه‌های ماه رمضان و… انجام می‌گیرد.

احمدی با بیان اینکه تاکنون ۱۶ مرکز نیکوکاری راه‌اندازی شده که ۱۴ واحد آنها فعال هستند بیان کرد: راه‌اندازی ۱۵ واحد در سال ۹۳ از اهداف کمیته امداد است و طراحی این برنامه بگونه‌ای است که راه‌اندازی در کارخانجات، شرکت‌ها، دانشگاه‌ها و سایر مراکز صورت گیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز