خبرگزاری کار ایران

رئیس هیات مدیره شرکت پمپ‌های صنعتی ایران؛

با خودکفایی در ساخت پمپ کرایوجنیک آخرین حلقه از وابستگی به خارج از هم گسست

با خودکفایی در ساخت پمپ کرایوجنیک آخرین حلقه از وابستگی به خارج از هم گسست
کد خبر : ۲۴۴۵۶۹

به طور متوسط سالانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دستگاه انواع پمپ در طرح‌های صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد

رئیس هیات مدیره شرکت پمپ‌های صنعتی ایران از خودکفایی جمهوری اسلامی ایران در طراحی و تولید پمپ‌های کرایوجنیک خبر داد و اعلام کرد با دستیابی به این فناوری جدید سالانه بیش از ۴۰۰میلیون دلار صرفه‌جویی ارزی برای کشور به همراه دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا مهدی فرج‌پوروند در تشریح طرح جدید خودکفایی صنعت نفت در طراحی و تولید انواع پمپ‌های کرایوجنیک گفت: برای نخستین بار ایران پس از کشورهای همچون آمریکا، آلمان و ژاپن به دانش طراحی، تولید و ساخت انواع پمپ کرایوجنیک دست یافت.

رئیس هیات مدیره شرکت پمپ‌های صنعتی ایران با اعلام اینکه هدف از طراحی و ساخت این تجهیزات جدید نفتی انتقال و پمپاژ گاز پروپان مایع در دمای منفی ۴۸درجه سانتیگراد از پالایشگاه‌های گاز به کشتی‌های گاز مایع است تصریح کرد: در شرایط فعلی و با محاسبات انجام گرفته هزینه تمام شده طراحی و تولید این پمپ‌ها در مقایسه با نمونه‌های خارجی کمتر از ۵۰درصد کاهش یافته است.

این عضو انجمن سازندگان تجهیزات صنعت نفت با تاکید بر اینکه به طور متوسط سالانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ دستگاه انواع پمپ در طرح‌های صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد اظهار داشت: با خودکفایی در تولید این تجهیزات به طور میانگین سالانه بیش از ۴۰۰ میلیون دلار صرفه‌جویی حاصل می‌شود.

این مقام مسئول با بیان اینکه اخیرا قراردادی به منظور ارسال اولین محموله پمپ‌های کرایوجنیک به فازهای پارس جنوبی ارسال شده است تاکید کرد: از دیروز قرار است پمپ‌های مورد نیاز پالایشگاه‌های فاز ۱۴،۱۷، ۱۸ پارس جنوبی با استفاده از تولید داخل تامین شود.


فرج پورند در پایان با ارائه پیشنهادی به وزارت نفت خواستار توقف واردات پمپهای خارجی به طرح های صنعت نفت وگاز کشور شد و خاطر نشان کرد: هم اکنون واردات انواع پمپهای خارحجی به پروژه های نفتی بدون اخذ تعرفه های گمرکی انجام می گیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز