مدیرعامل شرکت توانیر؛
اتلاف انرژی را از ۱۵ به ۱۰ درصد رسانده ایم
اتلاف انرژی در شبکه تولید، انتقال و توزیع برق کشور تا پایان امسال به کمتر از ۱۰ درصد کاهش می یابد.
مدیرعامل شرکت توانیر(تولید و انتقال نیروی برق ایران) گفت: اتلاف انرژی در شبکه تولید، انتقال و توزیع برق کشور تا پایان امسال به کمتر از ۱۰ درصد کاهش می یابد.
به گزارش ایلنا، همایون حائری در نشست بررسی راهکارهای تقویت همکاری صنعت برق کشور با دانشگاه شیراز به میزبانی این دانشگاه افزود: بنا بود سالانه ۱۰ هزار میلیارد ریال از اعتبارات صنعت برق کنار گذاشته شود تا سالانه یک درصد اتلاف انرژی در این صنعت را بکاهیم اما بدون بهره گیری از این اعتبار، اتلاف انرژی را از ۱۵ به ۱۰ درصد رسانده ایم.
مدیرعامل شرکت توانیر با تاکید بر ضرورت بهره گیری از ظرفیت دانشگاه در توسعه صنعت برق گفت: امروز هیچ شرکتی مانند صنعت دانش بنیان برق به کمک های دانشگاه نیاز ندارد و این صنعت در مرحله ای است که قادر به برداشتن گام های بعدی بدون کمک دانشگاه نیست.
حائری اظهار کرد: ارتباط دانشگاه و صنعت در کشور تاکنون به جایگاه اصلی آن نرسیده و در حد معرفی کارآموز از دانشگاه به صنعت بوده است و می توان گفت به ۱۰ درصد الگوی ارتباط موثر دانشگاه و صنعت نیز نرسیده ایم.
وی ادامه داد: با وجود تولیدات علمی خوب در کشور، در تبدیل علم و ایده دانشگاه به فناوری مورد نیاز کشور بسیار ضعیف عمل کرده ایم.
این مسوول اظهار کرد: برای تغییر وضعیت فعلی باید نگاه ها را به میزان ۱۸۰ درجه تغییر داد و به جای این که صنعت به دانشگاه کمک کند، دانشگاه به کمک صنعت بیاید و دانشگاه وارد کارهای جاری صنعت شود و از نمایش دادن به سمت اجرا حرکت کنیم.
مدیرعامل شرکت توانیر در بخش دیگری از سخنان خود از دانشگاه شیراز به عنوان دانشگاهی بزرگ و بهره مند از استادان باتجربه و فرهیخته نام برد و بر تقویت همکاری های صنعت برق با این دانشگاه تاکید کرد.
حائری با استقبال از امضای تفاهم نامه همکاری صنعت برق کشور با دانشگاه شیراز، موافقت خود در زمینه کمک مالی صنعت برق به ساخت آزمایشگاه کیفیت توان در این دانشگاه را اعلام کرد.
وی گفت: دانشگاه شیراز همچنین می تواند در فرایندهایی همچون آزمایش ترانس ها، کار علمی در زمینه آلودگی هارمونیک صنایع، اتصال نیروگاه انرژی خورشیدی به نیروگاه های سیکل ترکیبی به منظور ارتقای بازده این نیروگاه ها و تربیت دانشجوی دکترا در رشته های مورد نیاز، صنعت برق کشور را یاری کند.