خبرگزاری کار ایران

نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک در گفت‌و‌گو با ایلنا:

مسولان بیکاری بومیان عسلویه‌ای را دریابند / آلودگی عسلویه؛ ۱۰۰ برابر تهران

مسولان بیکاری بومیان عسلویه‌ای را دریابند / آلودگی عسلویه؛ ۱۰۰ برابر تهران
کد خبر : ۲۰۸۸۰۵

در حال حاضر ۱۵۰۰ شرکت وابسته به نفت در عسلویه وجود دارد و تعداد بیکاران این شهرستان ۱۲۰۰ نفر است لذا در صورتی که هر شرکت فقط یک نفر را جذب کند مشکل بیکاری این منطقه حل می‌شود اما تاکنون گوش شنوایی برای حل این معضل وجود نداشته است.

نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک وجود نیروی بومی متخصص بیکار، الودگی شدید هوا و نبود زیرساخت‌های بهداشتی و ورزشی تفریحی را از جمله مشکلات شهرستان عسلویه برشمرد.

بوهندی کمالی، نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت اشتغال بومی‌های شهرستان عسلویه گفت: علیرغم توصیه مسئولان از جمله وزیر نفت و معاونین مبنی بر اینکه بیکاری در بومیان عسلویه توجیهی ندارد اما سهمیه بومیان شهرستان در اشتغال بسیار پایین است و با وجود تاکید مسئولان امر ارقام بیکاری در این شهرستان تک رقمی نیست.

وی با بیان اینکه استفاده از بومیان در سطح مدیریت در این شهرستان بسیار نادر است، افزود: در سال‌های گذشته گفته می‌شد که بومیان عسلویه بی‌سوادند و نیروی متخصص در این منطقه وجود ندارد اما امروز بیش از ۱۰۰۰ نفر از تحصیل کردگان این شهرستان بیکارند.

کمالی با بیان اینکه بومیان عسلویه علاوه بر بیکاری با آلودگی هوا نیز دست و پنجه نرم می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید و تغییراتی که در حوزه پیرامونی صنعت نفت ایجاد شده وضعیت تاحدی بهتر شده اما همچنان برای اشتغال در این منطقه مشکل داریم و مسئولان بهانی جویی می‌کنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۵۰۰ شرکت وابسته به نفت در عسلویه وجود دارد و تعداد بیکاران این شهرستان ۱۲۰۰ نفر است لذا در صورتی که هر شرکت فقط یک نفر را جذب کند مشکل بیکاری این منطقه حل می‌شود اما تاکنون گوش شنوایی برای حل این معضل وجود نداشته است.

نایب رئیس شورای اسلامی بخش چاه مبارک با بیان اینکه میزان آلایندگی هوا در عسلویه ۱۰۰ برابر تهران است، ادامه داد: با وجودی که آلودگی در این شهرستان بیشتر است اما حق آلایندگی در ارزش افزوده که برای شهرداری‌ها واریز می‌شد به این دلیل که صنعت نفت معاف از مالیات است حذف شده است زیرا برخی صنایع اعلام کردند که از محیط زیست گواهینامه صنعت سبز گرفته‌اند و آلایندگی ندارند.

وی با ابراز امیدواری از اینکه مسئولان و هیات دولت نسبت به حل آلایندگی این شهرستان تدابیری بیندیشند، تصریح کرد: حل این مشکل نیاز به راهکارهای بلندمدت و کوتاه مدت دارد که مشکل بلندمدت با تکنولوژی و نصب فلرینگو ایجاد فضا و کمربند سبز حل می‌شود ضمن اینکه توزیع شیر رایگان نیز می‌تواند بعنوان راهکار کوتاه مدت تاحدی مشکل این منطقه را حل کند.

کمالی همچنین نبود زیرساخت‌های ورزشی و بهداشتی را از دیگر مشکلات این شهرستان ذکر کرد و خواستار اختصاص اعتبار و اتخاذ تدابیر لازم برای حل آن از سوی مسئولین شد.

وی یادآور شد: شهرستان عسلویه حدود ۵۵هزار نفر بومی و حدود ۱۰۵ هزار نفر جمعیت شناور یا کارگری دارد که در زمینه نبود بیمارستان مطابق با میزان جمعیت در مضیقه است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز