در هفته منتهی به ١٣ تیرماه امسال
بیش از یک میلیارد لیتر سوخت مایع در کشور مصرف شد
آمارها حکایت از آن دارد که مصرف نفتگاز منتهی به ١٣ تیرماه در مقایسه با هفته پیش(٧٠٢ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر) ۶٨ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر افزایش یافته است.
نیروگاهها و دیگر بخشهای مصرف کننده سوخت مایع در کشور در هفته منتهی به ١٣ تیرماه امسال، بیش از یک میلیارد لیتر سوخت مصرف کردند.
به گزارش ایلنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نفت، مصرف سوخت مایع کشور در بازه زمانی ۶ تا ١٣ تیر ماه امسال به یک میلیارد و ٥٠ میلیون و ۴٠٠ هزار لیتر رسید که این میزان از افزایش مصرف بیش از ٧۶ میلیون لیتری آن نسبت به هفته قبل از خود حکایت دارد.
مصرف سوخت مایع کشور در هفته منتهی به ۶ تیرماه، ٩٧٣ میلیون و ٥٠٠ هزار لیتر بود.
برپایه این گزارش، در هفته منتهی به ١٣ تیرماه امسال، ٧٧٠ میلیون و ۶٠٠ هزار لیتر نفتگاز و ٢٧٩ میلیون و ٨٠٠ هزار لیتر نفت کوره در کشور مصرف شده است.
آمارها حکایت از آن دارد که مصرف نفتگاز منتهی به ١٣ تیرماه در مقایسه با هفته پیش(٧٠٢ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر) ۶٨ میلیون و ٣٠٠ هزار لیتر افزایش یافته است.
برپایه همین آمارها، نفت کوره نیز در بازه زمانی ششم تا سیزدهم تیر ماه نسبت به هفته قبل از آن(٢٧٠ میلیون و ٢٠٠ هزار لیتر) ٩, ۶ میلیون لیتر افزایش داشته است.
کاهش مصرف سوخت مایع و استفاده بیشتر از گازطبیعی از جمله سیاست هایی است که وزارت نفت آن بعنوان اولویتی مهم در دستور کار خود قرار داده و تمرکز روی پارس جنوبی و وارد مدار شدن برخی از فازهای آن با هدف افزایش تولید گاز، مهر تاییدی بر این مهم است.
به گفته مدیران صنعت نفت، تا پایان امسال چند فاز پارس چنوبی به بهره برداری می رسد و حجم تولید گاز نیز روزانه ٨٠ تا ١٠٠ میلیون متر مکعب افزایش می یابد.
با افزایش این حجم گاز و راهبری مدیریت مصرف بخشهای مختلف خانگی، تجاری، صنعتی در سطح کلان از یک سو و تلاش بیش از پیش بخش نیروگاهی کشور برای بالا بردن راندمان از سوی دیگر، می توان انتظار داشت سوخت مایع گرانقیمت آزادسازی شده و از این رهگذر ارزش افزوده قابل توجهی برای کشور ایجاد شود.