خبرگزاری کار ایران

وزیر آموزش و پرورش:

حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز ایرانی در خارج تحصیل می‌کنند

حدود ۵۰۰ هزار دانش آموز ایرانی در خارج تحصیل می‌کنند
کد خبر : ۲۰۰۰۸۰

برنامه ریزی‌ها باید از انعطاف لازم برخوردار باشد تا علاوه بر نیاز کشور مقصد، خطوط هویتی جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته شود و از این رو کار سخت و مهمی در پیش‌ رو قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش گفت: برآورد‌ها حاکی از وجود ۳۵۰ تا ۵۰۰ هزار دانش آموز ایرانی در خارج از کشور است که باید با حفظ هویت و پاسداری از ملیت، جامعه هدف را افزایش دهیم.

به گزارش ایلنا، علی اصغر فانی در گردهمایی توجیهی معلمان اعزامی به مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور با بیان اینکه معلمان جزئی از نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، خطاب به معلمان اعزامی به مدارس خارج از کشور گفت: شما سفیران دانایی وتعلیم و تربیت هستید.

وی افزود: برای مدارس ایرانی خارج از کشور نیاز به یک بار مهندسی احساس می‌شود و با توجه به اینکه فرهنگ هر کشور با دیگر کشور‌ها متفاوت است نمی‌توانیم نسخه واحدی را ارایه کنیم.

فانی تصریح کرد: برنامه ریزی‌ها باید از انعطاف لازم برخوردار باشد تا علاوه بر نیاز کشور مقصد، خطوط هویتی جمهوری اسلامی ایران در نظر گرفته شود و از این رو کار سخت و مهمی در پیش‌ رو قرار دارد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رییس جمهوری بر اجرای عدالت تکیه و اصرار دارد، افزود: اعزام معلمان به مدارس خارج از کشور به رغم فشارهای سیاسی و گذشت دو سال از آزمون و مصاحبه مصداق بارز تحقق فرمایش رییس جمهوری است.

وی با بیان اینکه معلمان بر اساس تمام نظرسنجی‌های معتبر و رسمی کشور بالا‌ترین گروه مرجع هستند، خطاب به معلمان اعزامی به مدارس خارج از کشور گفت: عزت مومن به بی‌نیازی اوست پس شخصیت معلمی خود را با حفظ عزت و در عین همه خصایل فرهنگی مراقبت کنید و در کشورهای مقصد طوری فعالیت داشته باشید که زینت جمهوری اسلامی باشید.

وزیر آموزش و پرورش بر ترویج زبان فارسی به عنوان هویت ایرانی تاکید کرد و افزود: یکی از سیاست‌های آموزش و پرورش توسعه مشارکت‌ها است و تلاش می‌کنیم با تعامل مناسب و هدفمند با سایر دستگاه‌ها و نهادهای وابسته به جمهوری اسلامی ایران در ترویج آموزش زبان فارسی همکاری داشته باشیم.

فانی شکل و ماهیت فعالیت‌های پرورشی در مدارس خارج از کشور را در مقایسه با مدارس داخل کشور متفاوت خواند و تاکید کرد: فعالیت‌ها نباید به ایجاد حساسیت‌ها بیانجامد.

وی بر کار و پژوهش میدانی معلمان نسبت به نظام آموزشی کشور مقصد تاکید کرد و اظهار داشت: با بررسی نقاط قوت و ضعف نظام آموزشی و با بومی سازی برخی از فعالیت‌های کشورهای مختلف می‌توان در آموزش و پرورش دست به خلاقیت و نوآوری آموزشی زد.

گردهمایی توجیهی معلمان اعزامی به مدارس جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور از ۸ تا ۱۱ شهریور ماه در پردیس نسیبه دانشگاه فرهنگیان برگزار می‌شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز