خبرگزاری کار ایران

علی ربیعی در حاشیه بازدید از مسابقات ملی مهارت در کرج

نرخ بیکاری تک رقمی می‌شود

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه توسعه مهارت آموزی از شاخصه‌های اصلی و تعیین کننده تک رقمی شدن نرخ بیکاری در کشور است از عزم دولت یازدهم برای تک رقمی شدن نرخ بیکاری خبر داد.

به گزارش ایلنا در البرز، علی ربیعی امروز در حاشیه بازدید از مسابقات ملی مهارت در مرکز تربیت مربی و پژوهش‌های سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای  کرج  در جمع  خبرنگاران افزود: ایجاد سالانه یک میلیون شغل جدید در کشور از برنامه‌های دولت است که مهارت آموزی به ویژه در بخش کشاورزی و صنعت در اولویت قرار دارد.

ربیعی با بیان اینکه در هر منطقه از کشور باید متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات برای بیکاران شغل ایجاد کرد خاطرنشان کرد: در آخرین جلسه شورای عالی اشتغال، تک رقمی کردن بیکاری تا پایان کار دولت یازدهم در دستور کار قرار گرفت که این مهم براساس عرضه و تقاضای نیروی کار محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال در صنایع پیشرفته و بهبود فضای کسب و کار به تناسب نیازها در مناطق مختلف کشور از رویکردهای دولت تدبیر و امید است گفت: آموزش نیروی کار متناسب با فضای کسب و کار از مهمترین مواردی است که تاکنون به آن توجه نشده و این امر به افزایش بیکاری در کشور دامن زده است.

وی با اشاره به اهمیت بهره‌وری و مدیرت در جامعه افزود: بهره‌وری نیروی انسانی با مهارت آموزی فردی و آمادگی برای کار محقق می‌شود از این روی دانشجویان و کسانی که تحصیلات آکادمیک را طی می‌کنند، توصیه می‌شود که براساس نوع و علاقه خودشان اقدام به افزایش مهارت خود کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ضرورت دارد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور به فراگیر کردن آموزش‌های مهارتی در استان‌ها همت بگمارد گفت: آموزش مهارتی به روستاییان از اقداماتی است که در استان‌های محروم کشور آغاز شده که در این زمینه سه نوع آموزش شامل بدو ورود، جوار کارگاهی، حین کار پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه بسیاری بیکاران در کشور فاقد مهارت خاص هستند و این امر موجب شده که در مناطقی که پروژه‌های بزرگ مانند صنایع نفت و گاز داریم، نیروی کار مورد نیازمانند جوشکار ماهر کم باشد یکی از برنامه‌های این وزارتخانه را اجرای آموزش‌های دو گانه در سطح مراکز آموزش عالی ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: در شورای عالی اشتغال این موضوع مورد تاکید رئیس جمهور قرار گرفت و براین اساس دانشجویان می توانند در کنار تحصیل، مهارت بیاموزند.

ربیعی افزود: برای افزایش مهارت‌های تکنیسینی،سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای نشست‌هایی با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار کرده است تا درکنار تحصیل، دانشجویان را به مهارت آموزی ترغیب کرد که البته این طرح در برخی از دانشگاه‌های کشور به اجرا درآمده است.

وی با بیان اینکه که ما باید شعار هر ایرانی یک مهارت را دنبال کنیم و از بانوان خانه‌دار تا سایر اقشار باید بتوانند مهارت لازم برای مشارکت در تولید و توسعه پیدا کنند گفت: تلاش مضاعف و پشت کار نیاز امروز کشور است و می‌بایست از فرصت‌های پسا برجام برای ساماندهی و رشد اقتصادی کشور استفاده کنیم.

کد خبر : ۳۴۳۶۶۵