استاندار البرز:
جایگاه سازمانهای مردم نهاد در استان، ویژهتر دیده شود
سیاست برون سپاری بخشی از اموری که به صورت مستقیم با مسائل کلان و حاکمیتی در ارتباط نیست، به سازمانهای مردمی، تدبیر دولت یازدهم است.
بسیاری از ظرفیتهای سمنها، آنگونه که نیاز واقعی استان است تا کنون شناخته نشده، در حالی که میتوان با احصاء پتانسیلهای موجود در این حوزه، جهت واگذاری و انجام بخشی از امور استفاده کرد.
به گزارش ایلنا در کرج، سیدحمیدطهایی، در دیدار با معتمدان کرج، ضمن مرور سیاستهای کلان دولت یازدهم، گفت: سیاست برون سپاری بخشی از اموری که به صورت مستقیم با مسائل کلان و حاکمیتی در ارتباط نیست، به سازمانهای مردمی، تدبیر دولت یازدهم است و اجرای چنین سیاستی در استان نیز مورد توجه مدیریت کلان استانی قرار دارد بنحوی که بتوان بخشی از نیازهای موجود را با واگذاری به نهادهای مردمی برطرف ساخت.
وی در ادامه تدوین طرح آمایش سرزمین را به عنوان سندی جامع و راهبردی جهت توسعه استان مورد اشاره قرار داد و خاطر نشان کرد: از ظرفیت معتمدان محلی که بخشی از این جمعیت را نیز سمنها(سازمانهای مردم نهاد) تشکیل میدهند، میتوان در قالب تیمهای کاری در کمیسیونها استفاده کرد و از ایدهها و طرحهای مفید و مؤثر جهت توسعه استان بهرهمند شد.
نماینده عالی دولت در استان البرز، جایگاه سازمانهای مردم نهاد را در استان مهم خواند و تصریح کرد: بسیاری از ظرفیتها این قشر آنگونه که نیاز واقعی استان است تا کنون شناخته نشده، در حالی که میتوان با احصاء پتانسیلهای موجود در این حوزه، جهت واگذاری و انجام بخشی از امور استفاده کرد.
وی با تأکید بر ضرورت ایجاد تناسب بین جمعیت استان و ظرفیتهای سمنها، با بیان اینکه در حال حاضر ۳۰۰ سمن در قالب هیئتهای عزاداری و مذهبی در حوزه نشر معارف اسلامی فعالیت دارند، افزود: این در حالی است که در ابعاد مختلف هزاران سمن وجود دارد که میتوان از ظرفیت آنها در بخشهای مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و… بهرهمند شد.
استاندار البرز در محور دیگری از سخنان خود با اشاره قراردادن برخی دغدغههای طرح شده از سوی نمایندگان معتمدان محلات در استان، گفت: در بخشهای مختلف اعم از ترافیک، بازار، مسکن و… پیگیر مسائل مبتلابه استان هستیم، بالاخص در حوزه ترافیک، که راه اندازی فاز نخست قطار شهری کرج با تشکیل سلسله نشستها و پیگیریهای مداوم در دستور کار قرار دارد و اگر مانعی وجود نداشته باشد تا سال آینده خبرهای خوشی در این خصوص رسانهای خواهد شد.
استاندار البرز در رابطه با ضرورت ایجاد تعامل بین اصناف و معتمدان محلی در بازارهای سطح شهر نیز طرح ایجاد ارتباط بین حوزه صنعت، معدن و تجارت با معتمدان را در دستور کار قرار داد و گفت: با تعاملی که بین بازار و معتمدان ایجاد میشود میتوان بسیاری از مشکلات حوزه بازار و مسائل اقتصادی در استان را رفع کرد.
وی همچنین با اشاره بر ضرورت تقویت شوراهای اسلامی افزود: میتوان بخشی از کارهای اجرایی را در این حوزه به سازمانهای مردم نهاد واگذار کرد.