خبرگزاری کار ایران

استاندار البرز:

مناطق مختلف استان البرز مستعد بومی سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی ست

مناطق مختلف استان البرز مستعد بومی سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی ست
کد خبر : ۲۰۴۲۰۰

استفاده حداکثری از اعتبارات و تسهیلات صندوق توسعه ملی / افزایش سهم حق آبه استان و بهره گیری از حوزه آبریزهای جدید / گشایش راه های البرز در اولویت قرار دارد.

این استان ۶ شهرستان دارد که هر شهرستان آن نیز شرایط خاص خود را دارد و در بحثراهبردهای اقتصاد مقاومتی بر اساس ظرفیت های هرشهرستان باید برنامه ریزی کرد.

به گزارش ایلنا در کرج، استاندار البرز با بیان این مطلب در همایش تبیین شاخصه های بومی اقتصاد مقاومتی البرز، در دانشگاه ازاد اسلامی کرج گفت: امیدوارم با رویکرد توسعه ای و تدبیر و امیدی که دولت محترم، در برنامه های خود به عنوان محور اصلی کار قرار داده است، در استان البرز هم از استعدادها و امکانات بهره مند شده و شرایط را برای پیاده کردن اقتصاد مقاومتی فراهم کنیم.

حمید طهایی در ادامه، نقش مردم را در اجرای منشور اقتصاد مقاومتی، مهم و کارساز توصیف کرد و افزود: اقتصاد مقاومتی همانند منشوری تمام نما است که در آن مجموعه ای از دست اندرکاران، تلاشگران و خدمتگزاران نظام اجرایی کشور، با هم متعهد، به اجرای راهبردهای مقاومت اقتصادی هستند.

وی در ادامه ببا بیان این مطلب که یکی از اقدمات مهم استان در راستای اقتصاد مقاومتی، اختصاص اعتبارات و تسهیلات از صندوق توسعه ملی ست بیان داشت: توسعه خط تولید، حمایت از صنایع فعال و نیمه فعال، مشارکت سیستم بانکی در راستای: تأمین نقدینگی سرمایه در گردش واحدهای تولیدی؛ استمهال معوقات بانکی واحدهای تولیدی فعال؛ مساعدت به منظور احیاء واحدهای تولیدی بدهکار تعطیل شده و تحت تملک سیستم بانکی؛ تعیین تکلیف واحدهایی که هیچگونه عملیاتی نداشته و صرفا به قصد انتقاع از ارزش افزوده خریداری شده؛ همکاری همه جانبه دستگاه های خدمت رسان به منظور ایجاد و توسعه زیرساختها، ایجاد زمینه مشارکت و سرمایه گذاری بخش خصوصی درجهت ارتقاء سطح فعالیتمی بایست هرچه سریع تر عملیاتی شود.

استاندار البرز استقرار مراکز علمی و پژوهشی و دانشگاه ها را نیز ظرفیتی ویژه در اجرا و بومی سازی سیاست های اقتصاد مقاومتی در این استان برشمرد و گفت: این استان علی رغم وسعت جغرافیایی کوچک در حال حاضر نقش ویژه ای را صادرات کشاوزی نیز ایفا می نماید و از این پتانسیل نیز می توان به منظور راجرای راهبردهای اقتصاد مقاومتی بهره برد.

وی اظهار داشت: وجود معادن متنوع شن و ماسه و تنوع محصولات زراعی و وجود چندین دانشگاه و مراکز تحقیقاتی در زمینه های مختلف صنعتی و کشاورزی بهره مندی از دهها هزار دانشجو سبب شده تا استان از پتانسیل بالای فنی و مهندسی بالایی برخوردار باشد.

طهایی همچنین در حوزه آبرسانی نیز، استفاده از پساب تصفیه شده شهرها، برنامه ریزی جهت افزایش سهم حق آبه استان در حوزه آبریزهای جدید را نیز به عنوان برنامه های اولویت دار در تأمین و حفظ منابع آب موجود در استان برشمرد.

وی پیرامون برنامه ریزی های مدیریت ترافیک در استان نیز بیان داشت: اتوبان تهران – کرج در حال حاضر با این حجم ترددها که نمودعینی آن در تعطیلات عید فطر به نزدیک به ۷ میلیون تردد رسید، در حال حاضر کشش و توان این حجم ترافیک را ندارد و یکی از برنامه های اولویت دار ما در این رابطه نیز گشایش راه ها است.

استاندار البرز در پایان گفت: در توسعه امور شهری و رفاه مردم در شهرها نیز اقداماتی انجام شده که با همت همه سازمانها، دانشگاه ها، شوراها، شهرداران، فرمانداران، همراهی ائمه جمعه، نمایندگان در مجلس و در فضای وحدت بخش استان هم هدف و هم افق و در جهت رفع مشکلات و توسعه رونق اقتصادی استان، در شتاب است و این میثاقی است که مسئولان استانی سرمشق کاری خود دارند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز