رییس اتحادیه کیف و کفش اصفهان اعلام کرد:
کاهش ۴۰ درصدی تولید کیف و کفش چرم در کشور
چکیده: «بر اثر این فشارها تولیدکنندگان برای جبران مشکل نقدینگی ناچار به پیشفروش محصولات خود هستند و آنان که تحمل این شرایط را نداشته باشند کارگاههایشان را تعطیل میکنند و از کار تولیدی خارج میشوند.»
رییس اتحادیه کیف و کفش اصفهان از کاهش ۴۰ درصدی تولید این محصولات در کشور خبر داد.
اکبر زاهدی، رییس اتحادیه کیف و کفش چرم در این باره به ایلنا گفت: تولیدکنندگان کیف و کفش در کشور به دلیل کمبود مواد اولیه، فرسودگی ماشین آلات و افزایش هزینههای انرژی و حمل و نقل تحت فشار قرار دارند.
او گفت: بر اثر این فشارها تولیدکنندگان برای جبران مشکل نقدینگی ناچار به پیشفروش محصولات خود هستند و آنان که تحمل این شرایط را نداشته باشند کارگاههایشان را تعطیل میکنند و از کار تولیدی خارج میشوند.
وی افزود: تا سال گذشته نرخ چرمی که برای تولید یک جفت کفش استفاده میشد ۹ هزار تومان بود اما امسال این نرخ به ۲۷ هزار تومان رسیده است و به همین دلیل میزان تولید کفش نیز کاسته شده است.
زاهدی خاطر نشان کرد: طی ۲ سال گذشته به هیچ تولید کنندهای در این صنف وام تعلق نگرفت و این در حالی است که ۵۰۰ هزار نفر در کشور به این حرفه مشغول هستند و اگر این حوزه تقویت شود میتواند تا ۲ برابر اکنون، اشتغال زایی داشته باشد.
رییس اتحادیه کیف و کفش اصفهان گفت: در خصوص صادرات محصولات چرمی نیز با مشکل مواجهایم و این در حالی است که در گذشته محصولات چرم تبریز به اکراین، نخجوان و آذربایجان صادر میشد و محصولات چرمی مشهد هم به صورت پیلهوری به افغاستان میرفت اما اکنون از این مزیت هم محروم شدهایم.
زاهدی در خاتمه خواستار ثبات نرخ ارز شد و گفت: اگر یک تولید کننده بتواند از این موضوع مطمئن باشد میتواند به راحتی برای ۶ ماه آینده خود برنامهریزی کند و هر روز با قیمتهای جدید سر در گم نخواهد شد.