خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل مجموعه تووین مطرح کرد:

در سال‌های آینده با گسترش رمزارزها دیگر اسکناس معنای نخواهد داشت

در سال‌های آینده با گسترش رمزارزها دیگر اسکناس معنای نخواهد داشت
کد خبر : ۱۲۳۷۳۵۳

مدیرعامل مجموعه تووین گفت: در بحث استخراج رمزارز و آکادمی، مجوزها را به راحتی کسب کردیم اما در بخش صرافی، دولت و بانک مرکزی یا مجوز نمی‌دهند و یا اینکه به سختی مجوز صادر می‌کنند.

مهدی مقدم، مدیرعامل مجموعه تووین در حاشیه اولین نمایشگاه متاراد در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به فعالیت‌های این شرکت گفت: شرکت تووین به معنی برنده شدن 3 زیرمجموعه به نام‌های تووین ماین در حوزه استخراج ارز، تووین اکس که در حوزه صرافی فعالیت می‌کند و تووین کوینومی که در حوزه آموزش فعالیت می‌کند.

وی ادامه داد: ما در بحث آموزش، آخرین دوره‌هایی که در کشورهای دیگر همچون آمریکا تدریس می‌شود را اخذ کرده‌ایم و در داخل ارائه می‌کنیم. این دوره‌ها شامل آموزش اصول رمزارزها و برنامه‌ نویسی است.

مقدم افزود: دفتر مرکزی ما تهران است اما علاوه بر تهران در شهرکرد، قشم و اصفهان نیز دفتر داریم. ما تلاش کردیم برای کاربرهایمان امکانات ویژه‌ای را فراهم کنیم و در حوزه آکادمی نیز موضوعات را واقعی ارائه کنیم و به دروغ در باغ بهشت نشان ندهیم و فرصت و تهدید را با هم نشان بدهیم.

وی با اشاره به اینکه کسانی که در حوزه رمزارز و اقتصاد دیجیتال فعالیت می‌کنند حتما باید دانش کافی داشته باشند، گفت: ما شاهد بودیم که حدود 2 سال پیش در بورس چه مشکلاتی به وجود آمد و متاسفانه سرمایه بسیاری از مردم از بین رفت.

مقدم با اشاره به مشکلاتی که پیش‌روی فعالان این حوزه وجود دارد، گفت: یکی از مشکلات ما نحوه صدور مجوز برای فعالان این حرفه است. ما در بحث استخراج رمزارز و آکادمی، مجوزها را به راحتی کسب کردیم اما در بخش صرافی، دولت و بانک مرکزی یا مجوز نمی‌دهند و یا اینکه به سختی مجوز صادر می‌کنند.

وی ادامه داد: دولت باید از صرافی‌ها و شرکت‌هایی که احراز هویت شدند و با شناسنامه فعالیت می‌کنند حمایت کند و به آنها مجوز بدهد تا مشخص شود که چه کسانی می‌توانند در این حوزه فعالیت کرده و جلوی تخلفات گرفته شود.

مقدم با اشاره به اینکه تلاش کردند یک فضای رقابتی را ایجاد کنند، افزود: ما حدود 100 هزار کاربر داریم که حدود 70 درصد آنها فعال هستند. قطعا در سال‌های آینده یک اتفاق بزرگ در حوزه رمزارز و بانکداری در دنیا رخ خواهد داد و ما نیز باید در ایران تلاش کنیم تا از این اتفاق عقب نیافتیم.

وی ادامه داد: احتمالا تا چند سال آینده با گسترش رمزارزها دیگر ما پول کاغذی نخواهیم داشت و حتی حساب بانکی معمولی هم دیگر نخواهیم داشت. امروز حدود 6 میلیون نفر در کشور در حوزه رمزارز و اقتصاد دیجیتال فعالیت جدی دارند زیرا این حوزه مزیت‌های بیشتری نسبت به سیستم‌های سنتی دارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز