خبرگزاری کار ایران

لزوم آشنایی با رمز ارزشها و دیجیتال/ باید همپا با تمام دنیا پیش رویم

لزوم آشنایی با رمز ارزشها و دیجیتال/ باید همپا با تمام دنیا پیش رویم
کد خبر : ۱۲۳۷۰۳۴

رئیس گروه هوشمندسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش با اشاره به عقب‌ماندگی 15 ساله کشور از اینترنت نسبت به جهان گفت: بنابراین نباید بگذاریم که در حوزه متاورس و رمرز ارزش و دیجیتال نیز این وقفه ایجاد شود.

رحمن عیسی زاده رئیس گروه هوشمندسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با خبرنگار ایلنا با اشاره به اولین دوره نمایشگاه بین المللی متاراد گفت: حدود 4 سال پیش در چنین نمایشگاهی در ژنو و مسکو شرکت کردم و به جد می‌گویم که نمایشگاه ما از نظر کیفیت، بار علمی و تجهیزات کم از آن نداشت. بسیاری از این تجهیزات را شرکت‌های دانش بنیان ایرانی ساخته اند که این نشان می‌دهد ما در فناوری دیجیتال نسبت به کشورهای دنیا عقب نیستیم اما حمایت‌های سازمان‌های وابسته اعم از قوه قضائیه یا سازمان‌های نظارتی در این مسیر می‌توانند کمک‌بخش بوده و به نوعی حامی شرکت‌های دانش بنیان باشند چرا که آینده به سمت دنیای دیجیتال پیش می‌رود.

وی با اشاره به عقب‌ماندگی 15 ساله کشور از اینترنت نسبت به جهان گفت: بنابراین نباید بگذاریم که در حوزه متاورس و رمرزارزش و دیجیتال نیز این وقفه ایجاد شود. باید تا می‌توانیم از این نوع نمایشگاه‌ها برگزار کنیم تا مردم، شرکت‌ها و متخصصان بیشتر به آن سمت گرایش پیدا کنند.

رئیس گروه هوشمندسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش در خصوص لزوم بهره‌برداری رمرزارزش‌ها و متاورس گفت: برای درآمدزایی یک محصول نیاز به صرف انرژی و زمان بسیار داریم اما در زمینه رمزارزش‌ها و متاورس بدون صرف هیچ انرژی و تخریب محیط زیست و مصرف آب می‌توان در کوتاه‌مدت به بیشترین و پایدارترین درآمد رسید. همچنین زمینه اشتغالزایی این حوزه بسیار بوده و فعالان آن در فضای بین‌المللی کار می‌کنند. بنابراین نیاز است در آموزش‌های پایه و مدارس بر روی آموزش زبان‌های خارجی به ویژه انگلیسی و آموزش فضای دیجیتال بیشتر توجه کنیم تا این دروس نیز وارد دروس پایه مدارس شوند و همچنین اجازه دهیم شرکت‌ها و آموزشگاه‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند به همکاری مدارس و معلمان بیایند تا به این ترتیب دانش‌آموزان با این فضا و آموزش‌ها آشنا شوند. متاسفانه در کتاب‌های درسی ما چیزی در خصوص فناوری دیجیتال و نو گفته نشده است.

عیسی‌زاده با اشاره به اولین دوره نمایشگاه بین‌المللی متاراد گفت: در این نمایشگاه 24 دوره با 14 عنوان جدید برگزار کردیم که رایانش شناختی در متاورس، بلاکچین و ارتباط با آموزش، ان اف تی‌ها و روش تولید آن توسط دانش‌آموزان، معلمان و نسل جدید هوشمندسازی در متاورس از جمله آن است.

وی در پایان عدم اطلاع‌رسانی درست در خصوص این نمایشگاه را از مهمترین نقاط ضعف آن نام برد و گفت: در این نمایشگاه برنامه‌ریزی درستی نیز صورت نگرفته است و از فضای خود متاورس استفاده نشده تا به این طریق بازدیدکنندگان بتوانند فضای متاورس را درک کنند. گرچه که این اولین دوره بوده است، این موارد از مهمترین نقاط ضعف آن است که امیدواریم در نمایشگاه‌های بعدی رفع شوند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز