خبرگزاری کار ایران

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران عنوان کرد:

آخرین وضعیت صید ترال در آب‌های جنوب/ آیا حضور خارجی‌ها صحت دارد؟

آخرین وضعیت صید ترال در آب‌های جنوب/ آیا حضور خارجی‌ها صحت دارد؟
کد خبر : ۹۵۶۹۳۰

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران گفت: در حال حاضر 21 فروند شناور در آب‌های خلیج فارس در استان بوشهر به روش ترال میانه و 9 فروند در آب های دریای عمان در شهرستان چابهار در حال صید به روش ترال کف هستند.

پرویز محبی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی درباره آخرین وضعیت فعالیت شناورهای صیادی به روش ترال در آب‌های جنوب کشور، اظهار کرد: در حال حاضر 21 فروند شناور در آب‌های خلیج فارس در استان بوشهر به روش ترال میانه و 9 فروند در آب‌های دریای عمان در شهرستان چابهار در حال صید به روش ترال کف هستند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد 93 فروند شناور در دریای عمان مجاز به صید فانوس ماهیان هستند که با توجه به ممنوعیت صید این نوع ماهی در دریای عمان، تا ابتدای شهریور ماه غیرفعال خواهند بود. 

محبی کلاس 21 شناورهای فعال ذکر شده در آب‌های بوشهر را کلاس‌های کیش و طبس عنوان کرد و افزود: هم اکنون این شناورها اجازه فعالیت صیادی و صید ماهیان یال اسبی دارند.

وی اضافه کرد: 9 فروند شناور فعال در دریای چابهار در کلاس فردوس بوده و آن‌ها علاوه بر صید ماهیان یال اسبی اجازه صید ماهیان مرکب، سلطان و حسون را دارند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در پاسخ به این پرسش که آیا تمامی این شناورها متعلق به ایران هستند، گفت: شناورهای کشتی که اجازه صید به روش ترال دارند همگی ایرانی هستند و حضور خارجی‌ها برای صید ترال و یا هر روش دیگر در دریاهای جنوب ایران صحت ندارد.

محبی تصریح کرد: برخی مدعی هستند که خارجی‌ها با حضور در آب‌های جنوب ایران با روش صید ترال درآمد ماهانه چند میلیاردی دارند که بایستی به آن‌ها گفت که اولا شناورها مذکور خارجی نیستند و ثانیا درآمدها با اعداد و ارقام عنوان شده تفاوت اساسی دارد.

 وی میزان درآمد عنوان شده برای این شناورها را بزرگمایی دانست و گفت: درآمد ماهانه چند میلیاردی حتی توسط شناور های پیشرفته خارجی با افراد مجرب نیز حاصل نمی‌شود.  

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران خواستار پرهیز از اظهار نظرهای غیرکارشناسی در اینباره شد و افزود: بهتر است افراد غیرکارشناسی که درباره صید به روش ترال و علم شیلات آگاهی ندارند از اظهارنظر خودداری کنند و توان علمی خود  را با ادعاهای بی‌اساس و پایه زیر سوال نبرند.

محبی نتایج اظهار نظرهای غیر کارشناسی در اینباره را تنها آشفتگی در افکار عمومی و ایجاد نگرانی بی‌دلیل برای صیادان و جامعه  عنوان کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز