رئیس اتحادیه رستورانداران در گفتوگو با ایلنا؛
آغاز فعالیت رستورانها مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت
![آغاز فعالیت رستورانها مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/inZXecROhWIb/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pj4ClFIVCPgz7otfNPZWXfo,/%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86.jpg)
رئیس اتحادیه رستورانداران از آغاز فعالیت رستورانها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.
علی اصغر میرابراهیمی در گفتوگو با ایلنا، با اعلام خبر بازگشایی رستورانها بعد از عید سعید فطر گفت: تمامی رستورانهایی که از وزارت بهداشت کد رهگیری دریافت کردهاند، میتوانند فعالیت خود را آغاز کنند.
وی ادامه داد: توجه شود که فعالیت این رستورانها مشروط بر استفاده از 50 درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان و رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و فاصلههای اجتماعی در مشتریان است. همچنین آشپزها و تمامی کارکنان ملزم به استفاده از دستکش، ماسک و سفرههای یک بار مصرف در میزهای سرو بوده و ظروف مورد استفاده نیز باید به طور مرتب شستشو و ضد عفونی شود.
همچنین خسرو ابراهیمینیا رئیس اتحادیه تالارداران از ادامه تعطیلی این صنف به ایلنا خبر داد و گفت: کماکان در تعطیلی و بلاتکلیفی به سر میبریم و منتظر تصمیمات اتاق اصناف هستیم.