خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه رستوران‌داران در گفت‌وگو با ایلنا؛

آغاز فعالیت رستوران‌ها مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت

آغاز فعالیت رستوران‌ها مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت
کد خبر : ۹۱۷۹۹۰

رئیس اتحادیه رستوران‌داران از آغاز فعالیت رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر خبر داد و گفت: این اتفاق مشروط بر استفاده ۵۰ درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان است.

علی اصغر میرابراهیمی در گفت‎وگو با ایلنا، با اعلام خبر بازگشایی رستوران‌ها بعد از عید سعید فطر گفت: تمامی رستوران‌هایی که از وزارت بهداشت کد رهگیری دریافت کرده‌اند، می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند.

وی ادامه داد: توجه شود که فعالیت این رستوران‌ها مشروط بر استفاده از 50 درصدی از ظرفیت پذیرش مشتریان و رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌های اجتماعی در مشتریان است. همچنین آشپزها و تمامی کارکنان ملزم به استفاده از دستکش، ماسک و سفره‌های یک بار مصرف در میزهای سرو بوده و ظروف مورد استفاده نیز باید به طور مرتب شستشو و ضد عفونی شود.

همچنین خسرو ابراهیمی‌نیا رئیس اتحادیه تالارداران از ادامه تعطیلی این صنف به ایلنا خبر داد و گفت: کماکان در تعطیلی و بلاتکلیفی به سر می‌بریم و منتظر تصمیمات اتاق اصناف هستیم.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز