خبرگزاری کار ایران

‌راه‌اندازی سیستم‌ پهبادی برای رصد کامل شبکه آب و برق کشور

‌راه‌اندازی سیستم‌ پهبادی برای رصد کامل شبکه آب و برق کشور
کد خبر : ۸۸۶۸۴۲

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی ساتکاب گفت: با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان‌ پهبادهای افق‌ پرواز و عمود پرواز به منظور رصد خطوط انتقال برق، رودخانه‌ها و مسیل‌ها، سدها و مناطق دارای رانش خاک طراحی و آماده‌سازی شده است.

به گزارش ایلنا از ساتکاب، محمدولی علاءالدینی یکی از محورهای اصلی فعالیت ساتکاب را حمایت از ساخت داخل و استفاده از فناوری‌های نوین دانست و افزود: یکی از الزامات اصلی حمایت از تولید کننده داخلی، ایجاد بازار مناسب برای خرید محصولات ارائه شده در این بخش است؛ بر همین اساس شرکت ساتکاب خرید تضمینی محصولات دانش‌بنیان حوزه آب و برق را در دستور کار قرار داده است.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بیش از 150 شرکت دانش‌بنیان صنعت آب و برق با مجموعه ساتکاب در ارتباط هستند، گفت: از ابتدای سال تاکنون هفت رویداد کارآفرینی آب و برق توسط ساتکاب برگزار شده است که خوشبختانه از رویداد دوم با شناسایی نیازهای موجود در این بخش، روند بومی‌سازی کالاهای صنعت آب و برق با همکاری‌ شرکت‌های دانش‌بنیان و ساتکاب در حال انجام است و محصولات ارزشمندی برای استفاده در این صنعت تولید شده است.

علاءالدینی صنعت آب و برق را بازار بزرگی برای ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به این عرصه دانست و افزود: وزارت نیرو تنها در نیمه دوم امسال 227 پروژه مهم صنعت آب و برق را با اعتباری بالغ بر 33 هزار میلیارد تومان در 31 استان کشور به بهره‌برداری خواهند رساند. براساس ارزیابی صورت گرفته هر یکصد میلیون تومان سرمایه‌گذاری برابر با ایجاد یک شغل است؛ بنابراین سرمایه‌گذاری 33 هزار میلیارد تومانی در این مدت 330 هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را در این بخش ایجاد کرده است.

مدیرعامل ساتکاب با اشاره به ‌راه‌اندازی سیستم‌ پهبادی برای رصد کامل شبکه آب و برق کشور، گفت: با همکاری یک شرکت دانش‌بنیان پهبادهای افق‌ پرواز و عمود پرواز به منظور رصد خطوط انتقال برق، رودخانه‌ها و مسیل‌ها، سدها و مناطق دارای رانش خاک طراحی و آماده‌سازی شده که اطلاعات با بهترین کیفیت بلافاصله به مرکز مخابره شده و مورد پایش و استفاده قرار می‌گیرد.

علاءالدینی یادآور شد: تاکنون رصد خطوط انتقال برق توسط بالگرد صورت می‌گرفت که استفاده از پهبادهای تولید شده در این بخش موجب صرفه‌جویی قابل توجهی در این حوزه می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه بیش از 95 درصد نیازهای صنعت آب و برق توسط متخصصان داخلی تولید می‌شود، گفت: با تلاش متخصصان کشورمان، ایران توانسته است در میان چهار کشور سازنده توربین ژنراتورهای گازی قرار گرفته و رتبه چهاردهم تولید برق جهان را به خود اختصاص دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز