رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل در گفتوگو با ایلنا:
قیمت آجیل نسبت به سال قبل کاهش یافت/ کرونا مصرف خشکبار را افزایش داد
رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل گفت: با توجه به اینکه متخصصان و پزشکان توصیه کردند که گرمیجات و مواد مغذی باعث تقویت بدن و جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا میشود مردم به سمت خرید آجیل و خشکبار روی آوردند.
مصطفی احمدی در گفتوگو با ایلنا در خصوص تاثیر شیوع ویروس کرونا بر روی فعالیتهای صنف خشکبار و آجیل گفت: با توجه به اینکه متخصصان و پزشکان توصیه کردند که گرمیجات و مواد مغذی باعث تقویت بدن و جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا میشود مردم به سمت خرید آجیل و خشکبار روی آوردند.
وی ادامه داد: با وجود آنکه اکثر صنوف امسال به دلیل ویروس کرونا و تعطیلیها عملاً بازار شب عید ندارند، این توصیهها باعث شده تا وضعیت بهتری داشته باشیم اما فروش ما افزایشی نداشته است و به اندازه همان بازار شب عید هر سال است.
احمدی افزود: فرآیند تولید آجیل و خشکبار در حرارت بالای ۳۰۰ درجه انجام میشود و همین امر باعث میشود که هیچ گونه آلودگی وجود نداشته باشد. از سوی دیگر بیشتر فروشندگان و افراد دارای جواز کسب اصول بهداشتی را رعایت میکنند و صنف ما از این بابت بسیار خوش نام است.
وی در خصوص قیمت آجیل و خشکبار گفت: با توجه به رکود و وضعیت بد اقتصادی و تنگتر شدن سفرههای مردم اعضای ما نیاز به نقدینگی دارند زیرا در طول سال فروش آنها به شدت کاهش پیدا کرده و بر همین اساس امسال نه تنها افزایش قیمتی نداشتیم بلکه شاهد کاهش قیمت بودیم تا کالاهای بیشتری فروخته و نقدینگی بیشتری به دست آوریم.
احمدی تصریح کرد: ما اعتقاد داریم که با اتحاد و همبستگی میتوان بر این مصیبت فائق آمد پس تا جایی که بتوانیم با حداقل سود کالای خود را عرضه میکنیم تا مردم در مقابل این ویروس ایمن باشند ضمن آنکه با اجرای طرح فروش فوق العاده که در روزهای آینده اجرایی خواهد شد شاید باز هم قیمتها کاهش پیدا کند.
وی در خصوص موجودی کالا در کشور گفت: خوشبختانه در بحث موجودی اقلام وارداتی و چه داخلی از وضعیت خوبی برخوردار هستید و هیچ گونه کمبودی در بازار نیست.