خبرگزاری کار ایران

عضو اتاق بازرگانی در گفت‌وگو با ایلنا:

راه‌اندازی کانال بشردوستانه، نوید پیامی مثبت از سوئیس/ برخی‌ها دوست ندارند اخبار مثبت از ایران بشنوند

راه‌اندازی کانال بشردوستانه، نوید پیامی مثبت از سوئیس/ برخی‌ها دوست ندارند اخبار مثبت از ایران بشنوند
کد خبر : ۸۶۶۰۹۸

عضو اتاق بازرگانی گفت: باید توجه داشت که سوئیس، حافظ منافع آمریکا در ایران است و می‌تواند نوید آن باشد که در فاز اول مشکل داروی بیماری‌ها مرتفع شود و سپس در ادامه، انتقال مواد غذایی و نهاده‌ها تسهیل شوند.

علی شریعتی در گفت‌و‌گو با ایلنا در مورد راه‌اندازی کانال بشردوستانه سوئیس گفت: بعد از صحبت‌ها، سوئیس به دنبال نقشی بود تا از طریق کانال تجاری موسوم SHTA و در نظرگرفتن خط اعتباری کمک‌های انسان‌دوستانه عمدتاً معطوف بر داروی بیمارهای سرطانی و خاص داشته باشد که نیاز مبرم جامعه ایران است. از سوی دیگر نمی‌خواست حساسیت آمریکا بابت عدم صدور مجوز تحریک شود. بالاخره این کانال نهایی و اعلام شد که اعتبار دو و نیم میلیون دلاری در نظر گرفته شده و چون این مورد تحت حمایت اوفک و خزانه‌داری آمریکا است به نظر می‌رسد مشکل اجرایی نداشته باشد.

وی ادامه داد: در شرایطی که حلقه فشار بدخواهان ایران پس از سقوط تاسف‌برانگیز هواپیمای اوکراین گسترش یافته است خبرهای مثبت خیلی برجسته نمی‌شوند چون همه به دنبال بزرگ کردن اخبار منفی هستند. افرادی که با یک ترجمه گوگل ترنسلیت مقابل وزارت خارجه تجمع می‌کنند و علیه محبوب‌ترین وزیر امور خارجه که به دنبال حل مشکلات کشور است ناجوانمردانه توهین می‌کنند، دوست ندارند این گونه اخبار را بشنوند.

عضو اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: در روزهای اخیر اخبار مثبتی مربوط به معافیت ۶۰ روزه در بحث هسته‌ای، اجازه سوئد به هواپیماهای ایران‌ایر و یا ورود دوباره برخی ایرلاین‌ها به ایران را می‌شنویم و این کانال بشردوستانه و عملیاتی شدن آن نیز می‌تواند نقطه مثبتی باشد. باید توجه داشت که سوئیس حافظ منافع آمریکا در ایران است و می‌تواند نوید آن باشد که در فاز اول مشکل بیماری‌ها مرتفع شود و سپس در ادامه انتقال مواد غذایی و نهاده‌ها تسهیل شوند.

شریعتی خاطرنشان کرد: باید توجه داشت که روابط در دنیا دوطرفه است شاید برخی این اقدام سوئیس را به سخره بگیرند که ارزش آن جزئی است، اما ببینید در موضوع FATF، تصویب آن یک سال است که به درازا کشیده است. در واقع وقتی با زبان مالی بین المللی با دنیا صحبت نکنیم، نباید به زبان اشاره خرده گفت!

وی افزود: بنابراین با همه سختی‌ها و پیچیدگی‌های که وجود دارد، از بعد بشردوستانه باید توجه داشت که بیماران کشور گناهی ندارند و باید داروی بیماری‌های خاص یا پیوندی برسد تا هم وطنانمان پرپر نشوند، از دید تجاری هم نقطه عطفی است که تداوم آن می‌تواند فشارهای عصبی و تنگناها را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز