خبرگزاری کار ایران

رضا رحمانی اعلام کرد:

افتتاح طرح‌های صنعتی و معدنی ۱۱۶۰۰ میلیاردی در استان کرمان

افتتاح طرح‌های صنعتی و معدنی ۱۱۶۰۰ میلیاردی در استان کرمان
کد خبر : ۸۳۳۳۶۳

وزیر صنعت معدن و‌ تجارت گفت: ارزش سرمایه‌ گذاری طرح‌های معدنی و صنایع معدنی که امروز و فردا در استان کرمان بهره‌برداری می‌شود به ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان می‌رسد.

به گزارش ایلنا، رضا رحمانی که شامگاه دوشنبه در آیین بهره برداری از ۲۶ پروژه منطقه گل گهر و در حضور  رییس‌جمهور سخن می گفت، تصریح کرد: ۸۲۰۰ میلیارد تومان از این رقم مربوط به طرح های منطقه گل گهر است. گل گهر اکنون زنجیره کامل فولاد را از معدن تا محصول فولاد در اختیار دارد.

وزیر صنعت معدن و ‌تجارت ادامه داد: حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان از کل سرمایه گذاری استان نیز مربوط صنعت مس است.از دیروز تاکنون ۴.۳ میلیون تن ظرفیت جدید تولید آهن اسفنجی وارد مدار تولید شده است.واحد نیروگاهی که امروز توسط رییس جمهور افتتاح شد توسط شرکت های مجتمع گل گهر سرمایه گذاری شده است.

وی به برنامه‌ای اشاره کرد که در ابتدای امسال به رییس جمهوری برای حوزه صنعت معدن و تجارت ارایه شده است و گفت: آن برنامه ۷ محور کلی را در می گرفت که معدن و صنایع معدنی یکی از بخش های آن است.

به گفته رحمانی، ایجاد انقلاب معدنی و نهضت ساخت داخل، توسعه صادرات، توسعه فناوری از بخش های اصلی این برنامه است که امروز با افتتاح های انجام شده، بخشی از اقدامات حوزه معدن و صنایع معدنی و پیشرفت های آن قابل مشاهده است.

وی تاکید کرد: حوزه معدن تنها بخشی است که از نقشه راه برخوردار است.

رحمانی ادامه داد: اکتشافاتی که تا سال های پیش انجام شده بود حتی با احتساب ژئوفیزیک هوایی، ۲۰ درصد از مساحت کشور را هم دربرنمی گرفت اما امروزه شاهد انقلابی در اکتشاف معدنی کشور هستیم. فقط در استان کرمان ۲۰ هزار کیلومتر مربع اکتشاف در حال اجرا است.

رحمانی فعال‌سازی معادن کوچک را از دیگر برنامه های سال ۹۸ دانست و گفت: این برنامه علاوه بر اینکه سبب محرومیت زدایی در مناطق معدنی می شود سبب رونق معادن کوچک نیز می شود.

وی تاکید کرد: خرید بلند مواد معدنی از معادن کوچک با قراردادهای بلند مدت تضمین شده است.

به گفته رحمانی، تجهیز معادن و تکمیل زنجیره ارزش از دیگر برنامه های وزارت صنعت معدن و تجارت است.

وی همچنین به رشد ظرفیت های تولید اشاره کرد و گفت: ظرفیت تولید زنجیره فولاد در سال ۹۲ به میزان ۱۲۳ میلیون تن بود که اکنون به ۲۱۲ میلیون تن افزایش یافته است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: هم اینک بیش از ۸۰ میلیون تن ظرفیت جدید در این زنجیره نیز در حال ایجاد شدن است.

وی ادامه داد: در این برنامه ۲۳ میلیون تن به ظرفیت تولید کنسانتره سنگ آهن، ۲۶ میلیون ظرفیت جدید تولید گندله سنگ آهن، ۱۳ میلیون تن آهن برای اسفنجی و ۱۹ میلیون تن برای فولاد خام ظرفیت ایجاد خواهد شد.

رحمانی این اقدامات را در راستای تحقق اهداف چشم انداز و دستیابی به ظرفیت‌ تولید ۵۵ میلیون تن فولاد دانست.

وی تاکید کرد: تلاش می کنیم با برنامه ریزی صورت گرفته تا پایان دولت دوازدهم طرح هایی که بیش از ۸۰ و ۹۰ درصد پیشرفت داشته اند راه اندازی شوند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز