حجتاله صیدی در بازدید از شهرک صنعتی ماموت:
بانک صادرات ایران با تمامی ظرفیت از صنعت و تولید کشور حمایت میکند
مدیرعامل بانک صادرات ایران در بازدید از شهرک صنعتی ماموت، طرح «طراوت» را یکی از مهمترین طرحهای این بانک برای حمایت از صنایع بزرگ کشور در سال جاری عنوان و آمادگی بانک صادرات ایران را برای تامین مالی طرحهای توسعه پروژههای این مجموعه اعلام کرد.
به گزارش ایلنا، حجتاله صیدی طی بازدیدی از شهرک صنعتی ماموت و نشست با مدیران این مجموعه، ظرفیتها و قابلیتهای این بانک برای ارائه خدمات مالی و بانکی را برشمرد و گفت: موفقیت شرکتها و بنگاههای بزرگی چون ماموت مایه افتخار صنعت کشور بوده و مالکیت داراییهای بزرگ در سطح کلان متعلق به کل کشور است و همه در قبال آن احساس مسئولیت میکنند چراکه این مجموعه برای کشور ارزش افزوده ایجاد میکند و در واقع ثروت کشور است و دراین راستا بانک صادرات ایران آمادگی دارد با تمامی ظرفیت از طرحهای توسعهای و صادرات این شرکت پشتیبانی کند.
وی اظهار کرد: در بحث ارز در همه عرصهها و همه جای دنیا نیازهای این مجموعه تامین خواهد شد. این آمادگی وجود دارد تا جهت افزایش خط اعتباری نیز حمایتهای ویژهای از تولید صورت گیرد.
صیدی تصریح کرد: بانک صادرات ایران فارغ از سودآوری، به دنبال حمایت از صنعت است و از این رو با انعطافپذیری به دنبال حل مشکلات تولید هستیم.
مدیر عامل بانک صادرات ایران طرح طراوت را به عنوان طرح ویژه رونق تولید، از جمله قابلیتهای این بانک عنوان کرد و افزود: بانک صادرات در قالب این طرح برنامههای ویژه ای برای حمایت از تولید طراحی کرده است.
صیدی افزود: با استفاده از ضمانتنامههای ریالی امکان فروش اعتباری فراهم خواهد شد.
در این بازدید بهروز فردوس بنیانگذار و رئیس هیاتمدیره مجتمع صنعتی ماموت با بیان اینکه من ٥٤ سال است که با سیستم بانکی کار میکنم و میدانم بانک یعنی چه، گفت: بانک صادرات ایران از بهترین بانکهای کشور است که در بحران مالی به این شرکت کمک کرد و همچنان در حمایت از رونق تولید در کنار صنعت ایستاده است.
مهرزاد فردوس،مدیر عامل این مجموعه نیز ضمن استقبال از طرح «طراوت» و ظرفیت آن برای حمایت از تولید، تاریخچه فعالیتهای مختلف صنعتی ماموت در داخل و خارج از کشور را تشریح کرد و گفت: در این مجموعه ٢٥٠ هکتاری، بیش از ٣٥٠٠ نفر به کار اشتغال دارند و با تولید روزانه ٤٧ دستگاه تریلی در انواع مختلف، ٤٠ درصد سهم بازار از کشندهها از جمله اسکانیا، سیتراک، فوزو و ... را به خود اختصاص داده است.
وی فعالیت در حوزه اسکلت سازی، ساختمان، از جمله ساخت بیمارستان، هتل، پلهای فلزی، جرثقیل، انواع کانتینر، پنل، خانههای پیش ساخته، ساخت دیتا سنتر و نگهداری از شبکههای مخابراتی، سوله سازی، موسسه خیریه و ... را از جمله فعالیتهای این شرکت عنوان کرد و افزود: ماموت دارای بزرگترین شرکت تولید کننده بتن در دنیا و ساخت دیوار بتنی نیز هست که برنامههای توسعهای این مجموعه برای سالهای آتی نیز برای ایجاد اشتغال و ارزش افزوده بیشتر در کشور دنبال میشود.