خبرگزاری کار ایران

معاون وزیر جهادکشاورزی خبر داد؛

عرضه بیش از ۳۰۰۰ تن خرما در ایام ماه رمضان

عرضه بیش از ۳۰۰۰ تن خرما در ایام ماه رمضان
کد خبر : ۷۶۲۷۸۹

معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: هم اکنون بالغ بر ۳ هزار تن خرمای ذخیره شده با ۲۰ الی ۲۵ درصد زیر قیمت بازار توسط اتحادیه مرکزی تعاون روستایی در حال عرضه به بازارهای کشور است.

به گزارش ایلنا از سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، حسین شیرزاد، اقدامات انجام شده توسط شبکه تعاونی‌های روستایی در چارچوب تنظیم بازار محصولات کشاورزی، طی یک ماه اخیر منتهی به ماه مبارک رمضان را تشریح کرد.

 وی در باره عرضه خرما در ایام ماه رمضان یادآور شد: هم اکنون بالغ بر ۳ هزار تن خرمای ذخیره شده محصول سال قبل، شامل ۲ هزار و ۵۰۰ تن خرمای مضافتی تولیدی جیرفت و جنوب استان کرمان و همچنین بیش از ۵۰۰ تن خرمای استان بوشهر همه روزه به صورت عمده و با ۲۰ الی ۲۵ درصد زیر قیمت بازار توسط اتحادیه مرکزی تعاون روستایی در حال عرضه به بازارهای کشور است.

شیرزاد در زمینه خریدهای توافقی سایر اقلام و محصولات کشاورزی افزود: با توجه به آغاز فصل برداشت سیر در برخی استانهای کشور، برنامه خرید ۵۰۰۰ تن سیر از کشاورزان زنجان، همدان و اردبیل در دستور کار سازمان و اتحادیه مرکزی تعاون روستایی کشور قرار گرفته که در مقطع کنونی مقدار ۲۰۰۰ تن سیر تولیدی از کشاورزان استان‌های مذکور خریداری و ذخیره گردیده است.

رئیس هیئت مدیره سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، میزان خرید توافقی پیاز از کشاورزان جیرفت، جنوب کرمان و دزفول توسط اتحادیه مرکزی تعاونی‌های روستایی و کشاورزی را ۲۲۰۰ تن اعلام کرد و افزود: این مقدار پیاز خریداری شده با هدف تنظیم قیمت‌ها، به تدریج و متناسب با علائم بازاری در حال عرضه به مردم عزیز بوده و برنامه خرید مازاد پیاز تولیدی کشاورزان همچنان جزو برنامه‌های اصلی شبکه تعاونی روستایی کشور قرار دارد.

 شیرزاد همچنین با اشاره به حدود ۳۰۰۰ تن خرید توافقی گوجه فرنگی از کشاورزان هرمزگان و جیرفت توسط شبکه تحت پوشش جهت تنظیم بازار و جلوگیری از زیان تولیدکنندگان اظهار داشت: از این مقدار گوجه فرنگی نزدیک به ۲۵۰۰ تن آن جهت مصرف مستقیم و ۵۰۰ تن برای صنایع تبدیلی و کارخانجات رب سازی اختصاص یافته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان متذکر شد بر اساس سیاست‌های اتخاذ شده توسط مدیریت کنونی سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران مبنی بر توسعه خریدهای توافقی و کشاورزی قراردادی، از این پس شاهد گسترش اقدامات شبکه تحت پوشش این سازمان در عرصه تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تعادل بخشی میان عرضه و تقاضای ارقام پرمصرف مردم کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز