عضو اتاق بازرگانی بیان کرد:
اتاق بازرگانی اجازه ورود هیچ گونه تفکر مخالف را نداد/ اتاق باید نماینده بخش خصوصی باشد نه دولت
قربانی اظهار داشت: در اتاق هشتم همه در یک جبهه بودند و بدون نظارت کارشان را انجام میدادند به طوری که اجازه ورود هیچ نوع فکر مخالف را به اتاق ندادند که این امر خوشایند و مثبتی نبود
به گزارش خبرنگار ایلنا، جواد قربانی در خصوص عملکرد اتاقهای بازرگانی در ادوار مختلف گفت: متاسفانه نه تنها اتاق هشتم بلکه تمامی اتاقهای بازرگانی نتوانستند به وظایف و مسئولیتهایی که برای آنها تعریف شده بود عمل کنند. با توجه به اینکه بخش مهمی از اقتصاد در دست بنگاههای کوچک و متوسط است اما رویکرد اتاق بازرگانی هشتم کمرنگ بود.
عضو اتاق بازرگانی تهران ادامه داد: اتاق نتوانست در این دوره مطالبهگر باشد و سمت و سوی دولتی به خود گرفت این در حالی است که اتاق به عنوان پارلمان بخش خصوصی باید مطابق با شان خود به عنوان حامی و متحد این بخش نقش ایفا کند. اتاق بعدی نقش بسیار مهمی در اقتصاد کشور دارد زیرا در مرحله ورود به سال 1400 قرار گرفته و چهره اقتصاد در حال دگرگونی است.
وی در خصوص حضور تفکرها و ائتلافهای مختلف در اتاق گفت: در اتاق هشتم 95 درصد کرسیها در اختیار یک ائتلاف بود که این امر بسیار شوکآور بود اما فکر نکنم در این دوره چنین اتفاقی رخ دهد و قطعا از ائتلافهای مختلف افرادی در این انتخابات حضور دارند که این امر میتواند نویدبخش اتفاقات خوبی در آینده باشد. در اتاق هشتم همه در یک جبهه بودند و بدون نظارت کارشان را انجام میدادند به طوری که اجازه ورود هیچ نوع فکر مخالف را به اتاق ندادند که این امر خوشایند و مثبتی نبود، فضای اتاق بازرگانی باید به گونهای باشد که از تمام ظرفیتهای افراد در تمام ائتلافها بتوان بهره جست. حضور افراد سابقهدار که دارای تجربه و پتانسیل هستند و انگیزه افراد جوان میتواند فارغ از بحث های سیاسی در جهت منافع کشور حرکت کنند.