خبرگزاری کار ایران

سفیر هند در گفت‌وگو با ایلنا:

پرداخت مطالبات پتروشیمی ایران به روپیه/ پروژه «فرزاد بی» آنچنان که باید پیش نرفت

پرداخت مطالبات پتروشیمی ایران به روپیه/ پروژه «فرزاد بی» آنچنان که باید پیش نرفت
کد خبر : ۷۱۰۵۲۴

سوراب کومار گفت: در زمینه نفت یک حساب بانکی در هند برای ایران ایجاد شده که 50 درصد از پول نفت به صورت روپیه و 50 درصد دیگر به صورت یورو به آن واریز می شود. در زمینه پتروشیمی نیز باید دید چه پیش می‌آید اما چیزی که مشخص است تمام مبالغ به روپیه پرداخت می‌شود که ایران می‌تواند این مبالغ را در هند تبدیل به یورو و سپس از کشور خارج کند.

سوراب کومار (سفیر هند در ایران) پیش از پایان ماموریت خود در تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص برنامه هندی‌ها برای توسعه میدان گازی "فرزاد بی" گفت: گفت‌وگو‌های خوبی در خصوص این میدان گازی صورت گرفته است و همچنان ادامه دارد اما فقط در همین حد است و در حال حاضر هیچ تغییر چشمگیری در حوزه اجرایی صورت نگرفته است. این را باید در نظر داشت که باتوجه به مشکلات موجود نمی‌توان زمان دقیقی را برای آغاز به کار پالایشگاه فرزاد بی تعیین کرد.

کومار در خصوص آخرین روند خطوط انتقال گاز از ایران به این کشور گفت: هرگونه پروژه در حوزه انتقال گاز درحال حاضر با دشواری‌های بسیاری روبرو است. کاری که می‌توانیم انجام دهیم این است که به گفت‌وگوها ادامه دهیم و امیدوار باشیم که بتوانیم در آینده وضعیت تغییر کند.

وی یادآور شد: در مورد خط لوله صلح و عبور آن از پاکستان نیز هنوز چالش‌های زیادی وجود دارد که باید برای آن وقت گذاشت.

سفیر هند در خصوص ادامه خرید نفت از ایران پس از پایان معافیت آمریکا گفت: ما همچنان تمایل داریم که بعد از اتمام مهلت 180 روزه از ایران نفت خریداری کنیم، اما باید دید اوضاع به چه صورت پیش می‌رود.

کومار در پاسخ به این سوال که در طول مدت سفارت خود در ایران فکر می‌کند چه کاری باید صورت می‌گرفت و چه ظرفیتی مغفول مانده گفت: افسوس می‌خورم که در زمینه ایجاد پروژه فرزاد بی آنچنان که باید پیش نرفتیم. باوجود اینکه این پروژه زمان زیادی از ما گرفت اما آنطور که باید پیش نرفت.

وی در خصوص چگونگی پرداخت پول نفت و محصولات پتروشیمی ایران با توجه به تحریم‌ها گفت: در زمینه نفت یک حساب بانکی در هند برای ایران ایجاد شده که 50 درصد از پول نفت به صورت روپیه و 50 درصد دیگر به صورت یورو به آن واریز می‌شود. در زمینه پتروشیمی نیز باید دید چه پیش می‌آید اما چیزی که مشخص است تمام مبالغ به روپیه پرداخت می‌شود، اما ایران می‌تواند این مبالغ را در هند تبدیل به یورو و سپس از کشور خارج کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز