خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می‌دهد؛

از سیم‌کارت‌های چند میلیارد تومانی تا بازار راکد اپراتورهای مجازی

از سیم‌کارت‌های چند میلیارد تومانی تا بازار راکد اپراتورهای مجازی
کد خبر : ۶۸۷۰۹۳

براساس آمارهای اعلامی از سوی رگولاتوری تا امروز بیش از 90 میلیون سیم‌کارت در کشور وجود دارد و تعداد سیم‌کارت‌ها طی چند سال اخیر رشد چندانی نداشته است.

به گزارش ایلنا،سیم‌کارت‌ها در کشور ما بازار آزادی با گردش مالی نسبتا بالایی ایجاد کرده‌اند و با توجه به رندی شماره‌ها ، شاهد قیمت‌های نجومی در این بازار هستیم.

فرامرز پورحسینی یکی از فروشندگان سیم‌کارت در بازار دراینباره به خبرنگار ایلنا گفت : میزان عرضه و تقاضا نقش تعیین‌کننده‌ای در قیمت‌گذاری سیم‌کارت‌هایی با شماره‌های رند دارد.

به گفته این فروشنده سیم‌کارت، در حال حاضر قیمت‌ها در بازار آزاد از 500 هزار تومان آغاز می‌شود که با توجه به رقم اول آن،متغیر است.

پورحسینی با بیان اینکه در حال حاضر شماره‌هایی که با کد 0 آغاز می‌شوند ازسایر کد‌ها ارزان‌تر است، اظهارکرد: این کد‌ها نیز بازار خود را دارند و با توجه به رندی آن‌ها توسط فروشندگان قیمت‌گذاری می‌شود.

وی افزود: سیم‌کارت‌های کد یک و دو نیز به عنوان گران‌ترین خط‌های تلفن‌همراه محسوب می‌شوند که قیمت‌ آن‌ها از 5 میلیون آغاز و به رقم‌های چندین میلیونی می‌رسد.

این فعال بازار درباره سیم‌کارت‌های اعتباری نیز اظهار کرد: این نوع خط‌ها بازار چندانی ندارند و رقم خرید و فروش آن‌ها اغلب کمتر از 50 هزار تومان است و شاید در رند‌ترین شماره قیمت‌ها به چند صد هزار تومان برسد.

سیم‌کارت‌های لاکچری با قیمت‌های میلیاردی

رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه، سیم کارت و لوازم جانبی با اشاره رقم‌های نجومی در این بازار به خبرنگار ایلنا گفت: شماره‌های رند در حال حاضر قیمت‌های چندصد میلیونی دارد و قیمت برخی شماره‌ها به بیش‌از یک میلیارد تومان می‌رسد.

به گفته افشار فروتن لاریجانی، قیمت‌ سیم‌کارت‌های رند معمولا از 200 میلیون تومان آغاز می‌شود و بازار خاص خود را دارند.

وی با اشاره به اینکه سیم‌کارت‌های کارنکرده یا همان صفر با کد یک، دو و سه در بازار وجود ندارد، گفت: این نوع شماره‌ها اغلب کارکرده محسوب می‌شوند و به ندرت با عنوان صفر به فروش می‌رسند.

فروتن در پاسخ به این سوال که میزان استقبال از سیم‌کارت اپراتور‌های مجازی چقدر است؟ گفت: این نوع سیم‌کارت‌ها متقاضی چندانی ندارند و اگر خدمات ویژه‌ای ارایه ندهند نمی‌توانند در بازار حرفی برای گفتن داشته باشند.

رئیس انجمن صنفی فروشندگان تلفن همراه، سیم کارت و لوازم جانبی درباره بازار سیم‌کارت‌های اعتباری نیز اظهارکرد: این نوع سیم‌کارت‌ها بیشتر از طریق نام‌نویسی و خود اپراتور‌ها عرضه می‌شوند و به همین دلیل در بازار آزاد چندان مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز