رئیس سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور :
آغاز توانمندسازی نیروهای بومی مناطق عملیاتی نفتی / گامی جهت حذف فقر و ایجاد اشتغال
رئیس سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور گفت: یکی از مسائل و گلایهها در مناطق عملیاتی این بوده که از نیروهای بومی استفاده نمیشود که با این تفاهمنامه و آموزش نیروهای بومی در سطح این مناطق نسبت به اشتغال و توانمندسازی افراد نیز مبادرت خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، سلیمان پاکسرشت در مراسم امضای تفاهمنامه مشترک بین شرکت ملی گاز ایران و سازمان فنی حرفهای کشور که با هدف ایجاد نظام جامع آموزش تخصصی نیروهای شاغل شرکتهای پیمانکاری طرف قرارداد با شرکت گاز انجام شد، اظهار داشت: با توجه به اینکه صنعت گاز در اقتصاد و زندگی مردم اهمیت زیادی دارد و رعایت استاندارد در آن فوق العاده مهم است اکنون این امکان فراهم شده که آموزش کارکنان و پیمانکاران جهت ارتقای استانداردهای فعالیت آنها اجرایی شود.
وی افزود: با توجه به خصوصی سازی و برونسپاریها ما در نظر داریم که از منظر حاکمیت دغدغههای ارائه خدمات با کیفیت و استاندارد توسط افرادی که صلاحیت دارند را پاسخ دهیم و به این ترتیب علاوه بر کیفی شدن خدمات دستیابی به خدمات با استانداردهای لازم نیز تضمین میشود.
رئیس سازمان آموزش فنی حرفه ای کشور همچنین گفت: یکی از مسائل و گلایهها در مناطق عملیاتی این بوده که از نیروهای بومی استفاده نمیشود که با این تفاهمنامه و آموزش نیروهای بومی در سطح این مناطق نسبت به اشتغال و توانمندسازی افراد نیز مبادرت خواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد که این سند تضمینی به حل مسائل اشتغال و فقر در مناطق عملیاتی باشد.
پاکسرشت یادآور شد: این فعالیت گامی جهت توانمندسازی نیروهای انسانی کشور و کمک به آموزش نیروهای بومی و فاقد مهارت با توجه به اهداف اصل 44 قانون اساسی است.
وی خاطرنشان کرد: در این همکاری و آموزش ارزیابی سالانه انجام میشود و برای موثر شدن همکاری مبنا قرار خواهد گرفت.
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی همچنین گفت: به افراد آموزش تئوری و عملی داده میشود و در صورتی که در آزمونها موفق شوند به معنای این است که صلاحیت این را دارند که پیمانکاران در فعالیتهایشان از آنان استفاده کنند.