خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه طباخان، فروشندگان کله‌پاچه و سیرابی در گفت‌وگو با ایلنا:

تعطیلی ۳۰ درصد از طباخی‌ها تا پایان ماه رمضان/ افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت کله‌پاچه در بازار

تعطیلی ۳۰ درصد از طباخی‌ها تا پایان ماه رمضان/ افزایش ۱۰۰ درصدی قیمت کله‌پاچه در بازار
کد خبر : ۶۲۲۵۳۰

رئیس اتحادیه طباخان، فروشندگان کله‌پاچه و سیرابی گفت: در ماه رمضان اگر چند کله‌پزی هم بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند باید نسبت به سال قبل حداقل با ۱۰۰ درصد افزایش قیمت کله‌پاچه را خریداری کنند.

حسین رواسیان کاشی رئیس اتحادیه طباخان، فروشندگان کله‌پاچه و سیرابی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص اوضاع این واحد صنفی و آمادگی آن‌ها برای ماه رمضان اظهار کرد: ما اصلا کله‌پاچه نداریم که واحدهای صنفی زیر پوشش ما بفروشند. بیشتر این کله‌پزی‌ها در ماه رمضان مجبور به تعطیلی هستند.

وی افزود: در ماه رمضان اگر چند کله‌پزی هم بتوانند به فعالیت خود ادامه دهند باید نسبت به سال قبل حداقل با 100 درصد افزایش قیمت، کله‌پاچه را خریداری کنند.

رواسیان دلیل این افزایش قیمت را اینگونه توضیح داد: دلایل افزایش قیمت کله‌پاچه کم شدن کشتار، کم شدن دام در کشور به خاطر واردات گوشت گرم بدون کله‌پاچه، افزایش قیمت آب، برق و گاز و ناتوانی واحدها در پرداخت حقوق کارگران، مالیات و حق بیمه کارگران است که این افزایش قیمت‌ها باعث تعطیلی واحدهای صنفی شده است.

وی افزود: در حال حاضر 30 درصد از واحدهای صنفی درخواست ابطال پروانه و خروج از این شغل را دارند. برخی هنوز برای بعد از ایام ماه رمضان امید دارند که شاید کله‌پاچه پیدا کنند تا بتوانند ماه مبارک را بگذرانند که اگر پیدا نکنند بعد از ماه رمضان حداقل 30 درصد ریزش خواهیم داشت.

رئیس اتحادیه طباخان، فروشندگان کله پاچه و سیرابی در رابطه با قیمت سال قبل کله‌پاچه خاطرنشان کرد: سال گذشته بیست روز قبل از ماه رمضان از واحدهای صنفی خواستیم تا قیمت کله‌پاچه که 55 هزار تومان بود را برای ماه رمضان هم افزایش ندهند و همه واحدها هم قیمت را بالا نبردند اما امسال به هیچ وجه برای‌شان مقدور نیست و در حال حاضر در حد 80 هزار تومان می‌فروشند و ماه رمضان هم بالای 100 هزار تومان فروش خواهند داشت.

وی در ادامه تصریح کرد: ما نامه نگاری‌هایی با وزارت صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و شبکه دامپزشکی برای واردات کله‌پاچه داشتیم اما آنها هیچ اقدامی نکردند و این اتفاق باعث افزایش قیمت خواهد شد.

رواسیان گفت: یک واحد صنفی اگر 30 کله‌پاچه داشته باشد حدود 300 هزار تومان هزینه دارد، اگر 5 تا هم داشته باشد همین میزان هزینه دارد در حالی که کله‌پاچه بسیار کم شده و هزینه پخت آن بالا است بنابراین برای واحدهای صنفی ادامه کار صرف نمی‌کند. این موضوع واقعیتی است که برای صنف ما پیش آمده و هیچ کس هم به فکر ما نیست.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز