رئیس هیات مدیره جامعه دامپزشکان در گفتوگو با ایلنا:
افزایش ۲۰ درصدی تب مالت به دلیل شایعه وجود پالم در شیرهای پاستوریزه/ بیاعتمادی به صنایع، استفاده از لبنیات غیر استاندارد را افزایش داد
رئیس هیات مدیره جامعه دامپزشکان معتقد است: دلیل افزایش ۲۰ درصدی تب مالت در کشور اظهارات وزیر بهداشت درباره وجود پالم در لبنیات صنعتی بود که مردم را به سمت مصرف لبنیات سنتی سوق داد
پیام محبی رئیس هیات مدیره جامعه دامپزشکان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص افزایش بیماری تب مالت و مصرف لبنیات سنتی اظهار کرد: پس از صحبتهای وزیر بهداشت در ۴ سال گذشته شیوع تب مالت ۲۰ درصد افزایش یافت که نظر وزیر، بسیار غیر کارشناسی بود.
وی افزود: هنگامی که اعلام می شود شیر پرچرب پالم دارد در حالی که این موضوع صحت ندارد خیلی از افراد به دنبال محصولی میروند که به زعمشان روغن پالم نداشته باشد در حالی که لبنیات غیر پاستوریزه سلولز، باقی مانده فلزات سنگین، آنتی بیوتیک و روغن پالم میتوانند داشته باشند که خطرناکتر است.
محبی در ادامه تصریح کرد: بر خلاف واقعیتهای اقتصادی و به جای کار کردن بر روی فرهنگ پاستوریزاسیون طولانی که در کشور وجود داشت و ایجاد اعتماد به صنایع و سازمان دامپزشکی کشور، مردم را به سمت لبنیاتی سوق دادیم که فاقد هرگونه مارک و شناسنامه بود.
وی در رابطه با استفاده از لبنیات شناسنامه دار خاطر نشان کرد: مردم اگر از لبنیات شناسنامه دار استفاده کنند در صورت بروز هرگونه مشکلی می توانند موضوع را از طریق دستگاه های نظارتی و بهداشتی پیگیری کنند اما هنگامی که شیر را در کیسه فریزر دریافت می کنند امکان شکایت از هیچ برند و شرکتی وجود ندارد.