رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی خبر داد؛
ضرر قنادیها از کمبود تخم مرغ/ عدم هم خوانی هزینه تولید و قیمت شیرینی در بازار
رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی گفت: در حال حاضر ضرر تولید شیرینی برای تولیدکنندگان بسیار بیشتر از سود آن است اما با این حال اتحادیه اجازه افزایش قیمت را در آستانه عید نمیدهد.
علی بهرمند رئیس اتحادیه قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در خصوص نوسانات بازار تخم مرغ و تاثیر آن بر تولید شیرینی اظهار کرد: تخم مرغ یکی از استراتژیک ترین مواد اولیه موجود در قنادی است که افزایش قیمت آن دراین دو سه ماه اخیر لطمه بالایی به تولید کنندگان زده است.
وی افزود: تا سه ماه گذشته هرکارتن تخم مرغ 35 هزار تومان بود اما در حال حاضر بالاتر از 100 هزار تومان برای هرکارتن هزینه باید بپردازیم.
بهرمند تاکید کرد: با وجود گران شدن تخم مرغ و متضرر شدن تولید کنندگان، هیچ بخش برنامهای برای افزایش قیمت دراین سه ماه نداشتیم و نخواهیم داشت.
وی گفت: با شرایط موجود، واحد صنفی ضرر کرده و از سود خود به نفع مصرف کنندگان گذشته است.
بهرهمند اظهار امیدواری کرد که دولت برای بهبود شرایط واحدهای تولیدی تصمیم جدی اتخاذ کند.
وی تعداد واحدهای قنادی مجوزدار در تهران را یکهزار و ۱۰۰ واحد عنوان کرد و گفت: مردم میتوانند با تماس با سامانه ۱۲۴ یا با شماره ۶۶۹۴۴۴۹۹ و ۶۶۹۴۴۴۱۱ شکایت خود را از واحدهای متخلف اعلام کنند.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی گفت: در حال حاضر ۳۰ بازرس وظیفه نظارت بر واحدهای صنفی را بر عهده دارند که هفت نفر دیگر هم به این افراد افزوده شدند تا نظارت ها به نحو بهتری صورت گیرد.