مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان خبر داد:
راهبرد جدید برق منطقهای خوزستان برای مقابله با ریزگردها
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان گفت: راهبرد جدید مجموعه برای مقابله با ریزگردها استفاده ترکیبی از مقرههای سیلیکونی و نیز زنجیر مقرههای سرامیکی تنظیف شده است.
به گزارش ایلنا، محمود دشتبزرگ با بیان این مطلب افزود: تاکنون از جمله راهبردهای اصلی مقابله با ریزگردها تعویض مقرههای سرامیکی آلوده با مقرههای سیلیکونی بوده که با بررسیهای علمی انجام شده به راهحل دیگری همزمان با تعویض مقرهها برای دوام و پایداری بیشتر آنها دست پیدا کردیم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای خوزستان عنوان کرد: راهبرد جدید مجموعه برای مقابله با ریزگردها استفاده ترکیبی از مقرههای سیلیکونی و نیز زنجیر مقرههای سرامیکی تنظیف شده میباشد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه تبدیل تمام مقرههای سرامیکی به سیلیکونی امکان مخاطرات بالقوهای به همراه دارد بنابراین، انتخاب این راهبرد ضروری به نظر میرسد و باعث پایداری بیشتر شبکه و توانمندی آن در مقابل عوامل غیرقابل پیشبینی تهدید کننده شبکه برق خواهد بود.
دشتبزرگ تصریح کرد: در این راهبرد علاوه بر تعویض تعدادی از مقرههای سرامیکی با سیلیکونی، زنجیره مقره سرامیکی آلوده پس از جداسازی از دکل در کارگاه دمونتاز و بشقابهای آن جدا شده و تک تک مورد تمیز کاری و کنترل قرار میگیرند که پس از اطمینان از سلامت آنها، مجدداً مونتاژ و برای قرار گرفتن در شبکه آماده میشوند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای خوزستان تاکید کرد: چنین زنجیر مقره هایی به دلیل نداشتن جرم های متراکم در شیارهای بشقاب های مقره ، در صورتی که در معرض ریزگردهای آلاینده قرار گیرند، با شستشوی ساده امکان رفع آلودگی آنها وجود دارد و نیازی به تعویض نخواهد داشت.
وی در پایان گفت: آلودگی هوا و وجود ریزگردها در استان خوزستان بر روی سطوح مقرههای سرامیکی تاثیر نامطلوبی میگذارند که با توجه به اینکه مقرههای خطوط انتقال از تجهیزات اصلی شبکههای برق هستند انتخاب نوع و جنس مقره برای هر منطقه، از موارد مهم در پایداری خط و در نتیجه شبکه محسوب میشود.