خبرگزاری کار ایران

سرپرست پژوهشکده بیمه:

ریسک‌های متعددی زندگی ایرانیان را تهدید می‌کند/ کنترل و مدیریت ریسک از مهم‌ترین چالش‌های کشور است

ریسک‌های متعددی زندگی ایرانیان را تهدید می‌کند/ کنترل و مدیریت ریسک از مهم‌ترین چالش‌های کشور است
کد خبر : ۵۶۳۷۹۵

سرپرست پژوهشکده بیمه گفت: حادثه پلاسکو، آتش سوزی پالایشگاه تهران، حادثه قطار سمنان و اخیرا زلزله کرمانشاه از جمله چالش‌های روز جامعه ماست که نیازمند کنترل و مدیریت ریسک در کشور است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا ؛ صبح امروز، امیر صفری، سرپرست پژوهشکده بیمه در یک نشست خبری با اشاره به زلزله اخیر در کرمانشاه اظهار داشت : آگاه سازی و فرهنگ سازی از ریسک خسارات و زیان‌های وقوع حادثه برای ترویج و آموزش عمومی بیمه حائز اهمیت است.

وی افزود: به نظر می‌رسد در جامعه به اندازه کافی به موضوع ریسک و زیان‌های مالی ناشی از بلایای طبیعی توجهی نشده و افراد اولویتی برای آن قایل نیستند.

صفری ادامه داد: ما درصدد افزایش تقاضای جامعه برای ساخت مسکن با کیفیت و زیرساخت های امن هستیم تا زیرساخت های ایمن برای جاده‌ها، رانندگی ایمن و سلامت کلی جامعه فراهم شود.

وی افزود: اکثر ریسک‌ها و حوادث در کشور منشاء طبیعی و انسانی دارند و ریسک‌های متعددی در پتروشیمی‌ها، پالایشگاه‌ها، حمل و نقل، ساختمان‌های اداری و مسکونی زندگی ایرانیان را تهدید می‌کند که بعضا فاجعه بار هستند.

صفری با اشاره به اتفاقات اخیر در کشور گفت: حادثه پلاسکو، آتش سوزی پالایشگاه تهران، حادثه قطار سمنان و اخیرا زلزله کرمانشاه از جمله چالش‌های روز جامعه ماست که نیازمند کنترل و مدیریت ریسک در کشور است.

امیر صفری، دبیر بیست و چهارمین همایش ملی بیمه و توسعه در ادامه اظهار داشت: بیست و چهارمین همایش ملی بیمه و توسعه با عنوان مدیریت ریسک، الزامات، چالش‌ها و راهکارها در روز بیمه سیزدهم آذر ماه در سالن برج میلاد برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: حوادث فاجعه آمیز طبیعی اهمیت زیادی بر چالش‌های روز جامعه دارند، با توجه به اینکه ایران کشوری حادثه‌خیز به لحاظ حوادث طبیعی است، نقاط آسیب‌پذیر در مناطق مختلف کشور و شدت فراوانی زلزله در نقاط مختلف از موضوعات مورد بررسی در پژوهشکده بیمه بوده و روش‌های مختلف پیشگیری و آ‌مادگی ریسک در مطالعات ما دیده شده است.

 وی افزود: در این همایش روش‌های پیش هشدار را به بحث می‌کشانیم و همچنین موارد مربوط به اعلان خطر قبل از وقوع حادثه با استفاده از تکنولوژی‌های روز و بهر‌ه‌گیری از شبکه‌های اجتماعی و سیستم‌های پیام کوتاه مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.

صفری افزود: در این همایش علاوه بر مقامات و مسئولین اقتصادی، بیش از ٢ هزارو ٥٠٠ نفر از کارکنان صنعت بیمه، اساتید دانشگاه و نهادهای مربوط به حوزه ریسک حضور دارند.

رییس پژوهشکده بیمه گفت: کمیته علمی این همایش از بین مدیران ارشد صنعت بیمه و اساتید دانشگاه انتخاب شده‌اند و برای پذیرش مقالات، دو مرحله داوری بدون ذکر نام برگزار کردیم و معیارهای ما برای پذیرش مقالات کاملا علمی و منطبق بر کیفیت، اهداف، سوالات پژوهشی و روش های درست علمی بوده است. 

وی با اشاره به اینکه از ١٣٧ مقاله واصله ١٥ مقاله برای ارائه و ٣٢ مقاله برای ارائه به طور پوستری انتخاب شده‌اند، گفت: امسال با توجه به برگزاری ملی این همایش، مقاله خارجی نداشتیم. 

صفری افزود: پنج پنل تخصصی مدیریت ریسک و بیمه درباره حوادث فاجعه آمیز؛ مدیریت ریسک و بیمه و صنعت انرژی؛ مدیریت ریسک و بیمه در صنعت حمل و نقل؛ مدیریت ریسک و بیمه در حوزه سلامت و مدیریت ریسک و بیمه در موسسات بیمه در این همایش برگزار می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز