خبرگزاری کار ایران

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه ای تهران خبرداد:

کاهش 92 درصدی بارش در آبان ماه سال جاری نسبت به سال آبی گذشته/ بارش متوسط 7/0 میلی متر در استان تهران


کاهش 92 درصدی بارش در آبان ماه سال جاری نسبت به سال آبی گذشته/ بارش متوسط 7/0 میلی متر در استان تهران
کد خبر : ۵۶۳۱۶۴

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت گفت: حجم ریزش های جوی در آبان ماه سال جاری نسبت به سال آبی گذشته کاهش 92 درصدی را نشان می دهد.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، "حسن برنا" با بیان این مطلب اظهار کرد: بارش در آبان ماه سال آبی 97-96 درمقایسه با سال آبی گذشته  ومتوسط بلند مدت در کلیه ایستگاه های حوزه عملکرد شرکت کاهش چشمگیری را نشان می دهد.متوسط بارش آبان ماه در حوزه عملکرد شرکت (با احتساب سدهای استان تهران) دو میلیمتر می باشد که نسبت به بارندگی 24.01 میلیمتری سال آبی گذشته و 37.7  میلیمتری متوسط بلند مدت به ترتیب با کاهش92و 95درصدی روبرو بوده ایم.

وی ادامه داد: حجم ریزش های جوی حاصل از بارش آبان ماه جاری 32.63  میلیون متر مکعب می باشد که در مقایسه با مشابه سال گذشته و بلندمدت کاهش قابل ملاحظه ای داشته است .

برنا با بیان اینکه متوسط بارش در آبان ماه سالجاری در محدوده سیاسی استان تهران 7/0میلیمتر می باشد، تصریح کرد: این مقدار در مقایسه بامقدار 19.8 میلیمتر سال گذشته و 31.8 میلیمتر متوسط بلند مدت به ترتیب با کاهش 97 و 98 درصـــدی روبرو بوده ایم.

مدیر دفتر مطالعات پایه منابع آب همچنین یادآور شد: براساس آمار  به دست آمده از ایستگاه های بارانسنجی مبناء در سطح حوزه عملکرد شرکت در دومین ماه سال آبی97-96 مشخص گردیدکه ایستگاه بارانسجی جوستان در حوضه آبریز سد طالقان با مقدار17.8 میلیمتر  بیشترین بارش را در این ماه داشته است. همچنین درمحدوده عملکرد استان تهران نیز بیشترین میزان بارندگی مربوط به ایستگاه بارانســـنجی چشمه اعلاء با مقدار 6 میلیمتر می باشد .

برنا در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به اعلام سازمان هواشناسی مبنی بر وقوع بارش های مناسب در نیمه دوم آذر ماه سالجاری امید است کمبودهای ذخائر آبی حتی الامکان به شرایط نرمال نزدیک شده و شاهد افزایش نزول رحمت الهی در سال آبی جدید در ماههای آتی باشیم. همچنین با توجه به تمرکز جمعیتی در استان تهران و لزوم تامین منابع آب پایدار و مطمئن برای شرب، صنعت و کشاورزی، دشت های استان وضعیت نامناسبی دارند که هموطنان باید نسبت به مصرف بهینه آب توجه لازم را داشته باشند چراکه با وقوع بارش های مقطعی وضعیت منابع آب بهبود نمی یابد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز