خبرگزاری کار ایران

مجوز ۲۰ طرح صنعت پتروشیمی بررسی می شود

مجوز ۲۰ طرح صنعت پتروشیمی بررسی می شود
کد خبر : ۵۴۴۶۶۲

سرپرست مدیریت طرح های شرکت ملی صنایع پتروشیمی از بررسی ۲۰ طرح در کمیته بازنگری مجوز طرح های پتروشیمی به منظور فعالسازی آنها خبر داد.

به گزارش ایلنا از شرکت ملی صنایع پتروشیمی، احمد زارعی درباره طرح های غیرفعال در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: کمیته بازنگری مجوز طرح های پتروشیمی در شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور فعال شدن این طرح ها تشکیل شده است و نظارت کاملی بر روند فعالیت طرح های توسعه ای در این صنعت وجود دارد.

وی با اشاره به این که از تمام مدیریت های شرکت ملی صنایع پتروشیمی در این کمیته حضور دارند، افزود: جلسات این کمیته به صورت مستمر برگزار و تک تک طرح های غیرفعال این صنعت بررسی می شود.

سرپرست مدیریت طرح های شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که حدود ۲۰ طرح صنعت پتروشیمی در کمیته بازنگری مجوز طرح های پتروشیمی در حال بررسی هستند، گفت: درباره موانع پیشرفت این طرح ها با مدیران مربوطه بحث می شود.

زارعی با اشاره به این که هدف این کمیته فعال کردن طرح های غیرفعال صنعت پتروشیمی است، تصریح کرد: تمام فرصت ها و کمک های لازم برای فعال شدن این طرح ها به مدیران و مجریان داده می شود و پس از اتمام فرصت باز هم میزان پیشرفت طرح بررسی می شود.

وی ادامه داد: در صورتی که پس از پایان فرصت های داده شده، طرحی نتوانست به پیشرفت لازم برسد، آن طرح از سوی کمیته بازنگری به هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی به منظور تصمیم گیری درباره مجوز طرح، معرفی می شود.

سرپرست مدیریت طرح های شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان این که تاکنون مجوز برخی از طرح های غیرفعال پتروشیمی لغو شده است، گفت: برای ساخت یک مجتمع پتروشیمی باید تمام شرایط زیست محیطی، تأمین آب و خوراک، انتقال محصول و نوع محصول تولیدی و همه موارد بررسی شوند.

فرنازعلوی، مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز چندی پیش با اشاره به ضرورت شتاب بخشی در روند ساخت و تکمیل طرح های مختلف توسعه ای در صنعت پتروشیمی اظهار کرد: افزون بر ساخت طرح های جدید که نیازمند جذب سرمایه است برای تکمیل طرح های نیمه تمام نیز باید منابع مالی جدید به طرح ها اختصاص یابد تا بیش از این شاهد وقفه در اجرای آنها نباشیم.

مدیر برنامه ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: این شرکت به عنوان تسهیل گر و حمایت کننده به دنبال آن است که برنامه های توسعه ای پیش بینی شده، در موعد مقرر به بهره برداری برسند اما به دلیل وجود برخی مشکلات شاهد عدم پیشرفت مطلوب و یا توقف ساخت در برخی از طرح ها هستیم که بارزترین دلیل آنها نبودن منابع مالی لازم است و در این مسیر باید سرمایه گذاری های داخلی و خارجی گسترده ای انجام شود.

وی با بیان این که برخی از طرح ها که سهامداران آنها نمی توانند فرآیند ساخت و تکمیل را اجرا کنند به دیگر سرمایه گذاران علاقه مند واگذار می ‌شود، گفت: در صورت همکاری سهامداران این گونه طرح ها، می توان با انتخاب سرمایه گذاران جدید اقدام به ساخت و یا تکمیل آنها کرد.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز