تولید 272 تن مرغ بدون استفاده از آنتی بیوتیک

272 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک از آغاز امسال تاکنون با نظارت بهداشتی دامپزشکی در خراسان جنوبی تولید شد.
به گزارش ایلنا، علیرضا رفیعیپور مدیر کل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: امسال 155 هزار قطعه جوجه تولید 272 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در خراسان جنوبی در مرغداری های بدون آنتی بیوتیک استان پرورش داده شد.
وی افزود: با بیان اینکه دوره پرورش این مرغ حداکثر 40 روز است افزود: هر واحد پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک، در سال ۴ دوره جوجه ریزی دارد.
رفیعی از افزایش تعداد واحد ها از 3 واحد به 28 واحدهای مرغ سبز در 11 شهرستان طی سه سال در استان خبر داد و گفت: هم اکنون مرغ بدون آنتی بیوتیک هر هفته، 2 تا 3 روز تولید فقط خود استان در بازار عرضه می شود.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه سقف تولید مرغ سبز در کشورهای پیشرفته نیز 25 درصد است افزود: تلاش داریم تا در استان نیز به این میزان برسیم و از 50 تن گوشت مرغ مصرفی استان در شبانه روز، 12 تن آن مرغ بدون آنتی بیوتیک باشد. مرغ های بدون آنتی بیوتیک، هیچ نوع آنتی بیوتیکی طی دوره پرورش دریافت نمی کنند.