با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی؛
کلنگ احداث نیروگاه سیکل ترکیبی اندیشمک به زمین زده شد/ راندمان این نیروگاه 58 درصد خواهد بود
کلنگ احداث نیروگاه سیکل ترکیبی اندیشمک ظهر امروز با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی به زمین زده شد.
بهگزارش ایلنا، "هوشنگ فلاحتیان" در مراسم کلنگزنی نیروگاه سیکل ترکیبی اندیشمک ضمن بیان این مطلب افزود: این کار را از طریق بهرهبرداری از نیروگاههای ماهشهر و بهبهان شروع کردیم و با تکمیل نیروگاه بهبهان و بخش بخار آن بیش از ۱۰۰۰ مگاوات به میزان تولید برق در استان خوزستان افزوده خواهد شد.
فلاحتیان خاطرنشان کرد: اقدامات زیادی در زمینه حل مشکلات موجود بر سر سرمایهگذاری در صنعت برق در این استان انجام شده و امیدواریم علاوه بر نیروگاه اندیمشک پروژههای دیگری را نیز عملیاتی کنیم.
معاون وزیر نیرو درامور برق و انرژی با اشاره به تأثیر احداث نیروگاه بر اشغالزایی در منطقه و سایر صنایع، تصریح کرد: ما وظیفه داریم بسترهای لازم برای سرمابه گذاری در این حوزه را فراهم کنیم و با استفاده از امکانات و زیر ساختهای کم نظیر موجود در این استان، انگیزههای لازم برای سرمایهگذاری و اشتغال و تولید را فراهم کنیم.
وی افزود: اهمیت برق دراین استان بسیار بیشتر از دیگر نقاط کشور است و باید به درستی استفاده و تبدیل به ارزش افزوده شود.
فلاحتیان با اشاره به میزان مصرف برق در استان خوزستان گفت: پیک بار برق در این استان در حدود ۷ هزار و ۸۰۰ مگاوات بوده در حالی که این میزان در استان تهران حدود ۸ هزار و ۸۰۰ مگاوات است.
معاون وزیر نیرو تصریح کرد: مردم اندیمشک بدون اغراق شایسته ارائه خدمت هستند و ما باید تمام توان خود را در راستای خدمت رسانی به این مردم قرار دهیم.
وی افزود: قرارداد ساخت نیروگاه سیکل ترکیبی اندیشمک با مپنا منعقد و تجهیزات مورد نیاز نیز سفارش داده شده است و با همکاری و پیگیری نهادهای مرتبط باید قبل از تابستان 98 به صورت کامل آماده و در مدار برق کشور قرا را گیرد.
فلاحتیان خاطرنشان کرد: این نیروگاه از جمله نخستین نیروگاه کشور است که قرار است با راندمان بالای ۵۸ درصد و استفاده از تکنولوژیهای جدید ساخته و دانش فنی ساخت آن به داخل کشور منتقل شود.
وی اضافه کرد: برای نخستین بار در کل دنیا توربینهای کلاس E را بروز و ظرفیت آنها از ۱۶۰ مگاوات به ۱۸۰ مگاوات رساندهایم که افتخار بزرگی برای همکاران ما در صنعت برق کشور است.
ظرفیت نیروگاههای کشور به عدد ۷۷ هزار مگاوات بوده است و ما تصمیم داریم تا پیش از تابستان ۹۷ به ظرفیتی فراتر از ۸۰ هزار مگاوات برسانیم.
فلاحتیان با اشاره به اینکه برای تولید هر یکهزار مگاوت ظرفیت برق، نیازمند صرف ۴ هزار میلیارد تومان هزینه هستیم، اظهار داشت: در یک ماهه نخست امسال مصرف برق کشور حدود ۱۰ درصد افزایش یافته است و این بدان معنا است که ما باید سالانه ۷ هزارمگاوات برق جدید تولید کنیم که برای متضمن صرف ۲۸ هزار میلبارد توامن هزینه است.