ایلنا گزارش میدهد،
واقعیت ماجرای سوسیسهای کِرم زده چیست؟ + فیلم (۱۶+)
سوسیسهای موجود در بازار سالم هستند اما یک واقعیت تلخ برای سوسیسهای کِرم زده وجود دارد...
به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مدتی است که تصاویر و فیلمهایی مبنی بر وجود کِرم در درون سوسیسهای برندهای مختلف این فراورده گوشتی در بازار ایران از سوی شهروندان منتشر میشود و چندین بار است که به مردم توصیه شده تا سوسیس و کالباس را از برندهای معتبر خریداری کنند اما واقعیت سوسیسهای کِرم زده که امروز باعث نگرانی مردم در سراسر کشور شده است، چیست؟
در هفتههای گذشته فیلمهایی در فضای مجازی از کِرم سوسیس یا حشرات درون سوسیسهای یکی از برندهای معروف ایرانی منتشر شد و این بحث مطرح شد که آیا این فیلمها واقعی است و کِرم، درون سوسیسها وجود دارد؟ پاسخ به این سوال منفی است. در واقع موجودات درون سوسیسها "لارو مگس" است.
مگسهای مادر علاقه زیادی به تخم ریزی در مواد پروتئینی دارند و برای تولید مثل به مکانی نیاز دارند که در آن آب و مواد پروتئینی به میزان کافی وجود داشته باشد. یکی از مکانهای مورد علاقه مگسها برای تولید مثل، سوسیس است چرا که تمامی منابع مورد نیاز برای رشد یک مگس را دارد. پس از گذشت چند ساعت از تخم ریزی مگس مادر، این تخمها تبدیل به "لارو مگس" تبدیل میشوند که شبیه به کِرم است اما کِرم نیست!
لارو مگس از زمانی که به دنیا میآید تا به شفیره و مگس تبدیل شود، اشتهای بسیار زیادی دارد و مانند جاروبرقی فقط به دنبال خوردن است.
سوسیس در کارخانجات به صورت بهداشتی و بدون هیچ مشکلی در دمای ۷۲ درجه سانتی گراد پخته میشود. موجوداتی که در ویدیوهای منتشر شده در فضای مجازی میبینید، کرم نیستند و اصلا در هنگام تولید سوسیس در کارخانجات ایجاد نمیشوند بلکه در زمان پخش و فروش سوسیس رخ میدهد. چرا که روش توزیع و فروش برخی از سوسیسها بهداشتی نیست و در صورت بازشدن قسمتی از بسته بندی سوسیسها شاهد تخم ریزی مگس و وجود لاروهای مگس در آن هستیم.
بهتر است در هنگام خرید سوسیس اقدام به خرید سوسیس با بسته بندی ثانویه و داخل وکیوم کنید یا سوسیسهای با بستهبندی باز شده و یا پاره را خریداری نکنید. همچنین به نام شرکت سازنده، نشان استاندارد سازمان غذا و دارو، تاریخ تولید و انقضا توجه کنید تا خریدی سالم داشته باشید.
به منظور اطلاع بیشتر میتوانید ویدیو پایین را مشاهده کنید.