خبرگزاری کار ایران

رئیس اتحادیه رستوران‌داران درگفت‌وگو با ایلنا:

رستوران‌ها نباید تا اردیبهشت افزایش قیمت داشته باشند/ به واحدهای دارای مجوز مراجعه کنید

رستوران‌ها نباید تا اردیبهشت افزایش قیمت داشته باشند/ به  واحدهای دارای مجوز مراجعه کنید
کد خبر : ۴۷۱۰۵۰

رئیس اتحادیه رستوران‌داران گفت: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپ‌های بازرسی برای نظارت فعالانه عمل کردند.

رئیس اتحادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره وضعیت رستوران‌ها در ایام تعطیلات نوروز گفت: ما به تمام واحدهای زیر نظر اتحادیه ابلاغ کردیم که اجازه هیچ گونه افزایش قیمتی را در این ایام ندارند. ضمن این که بازرسی های اتحادیه و تعزیرات نیز در نوروز ادامه دارد.

علی اصغر میر ابراهیمی ادامه داد: با توجه به افزایش حداقل حقوق کارگر و نرخ تورم اعلامی از سوی بانک مرکزی به طور حتم اندکی افزایش قیمت خواهیم داشت اما این اتفاق در اردیبهشت ماه رخ می‌دهد و در ایام عید افزایش قیمت نداریم و مسافران نوروزی بدانند هر گونه افزایش قیمت از سوی رستوران‌ها تخلف است.

 وی ادامه داد: در هفته اول نوروز بازرسی های ما ادامه داشت و اکیپ‌های بازرسی برای نظارت  فعالانه عمل کردند.

 میرابراهیمی با اعلام اینکه این اتحادیه، تفاهم نامه‌ای را با سازمان دامپزشکی تهران به امضا رسانده اظهار داشت: مطابق این تفاهم نامه ما به عنوان ممیز این سازمان عمل خواهیم کرد و گزارش‌های خود را به صورت مکتوب به این سازمان ارائه خواهیم کرد.

 وی تصریح کرد: بازرسان ما با مراجعه به رستوران‌ها در دوره های یک ماهه  تا 45 روزه  از مواد اولیه و گوشت‌هایی که این واحدها مصرف می کنند نمونه گیری خواهند کرد و آنها را به آزمایشگاه ارجاع خواهیم داد و نتیجه آزمایش را به صورت مکتوب به سازمان دامپزشکی ارائه خواهیم کرد.

 رئیس اتخادیه رستوران داران و دارندگان سلف سرویس ضمن توصیه به مردم برای تهیه غذا از مراکز دارای مجوز گفت: در روزهای نوروز که مردم مسافرت می‌روند برای تهیه غذا حتما به سراغ واحد هایی بروند که دارای مجوز و پروانه بهداشت هستند و کارگران آن رستوران هم حتما کارت بهداشت داشته باشند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز