خبرگزاری کار ایران

بانک مرکزی به عنوان رگولاتور، قوانین حوزه استارتاپ‌ها را تسهیل کند

بانک مرکزی به عنوان رگولاتور، قوانین حوزه استارتاپ‌ها را تسهیل کند
کد خبر : ۴۶۹۸۱۵

مدیر یکی از مراکز نوآوری و فناوری بیان داشت: بانک مرکزی باید به جای مصوب کردن آیین نامه های جدید آیین نامه های قبلی را اصلاح کند و اجازه بدهد جوانان بدون نگرانی ایده پردازی کنند تا کسب و کار آنان راه‌اندازی شود.

مصطفی نقی‌پورفر -مدیر یکی از مراکز نوآوری و فناوری -در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، در رابطه با رویدادهایی که در راستای معرفی استارتاپ های کشور برگزار می شود بیان داشت: مشکل بسیاری از این رویدادها این است که استارتاپ ها در آن محصول آماده ای ارائه نمی دهند و نمی‌توانند به شتاب دهنده ها ورود پیدا کنند؛ به همین خاطر باید در طول سال رویدادهایی در قالب سمینار و کارگاه های مربوط با حوزه برگزار شود تا استارتاپ ها با فضای رقابتی آشنا شوند.

او افزود: با این کار فعالیت این استارتاپ ها به ایده پردازی و تولید محصول ختم می شود تا بتوانیم جایزه رویدادها را در قالب سرمایه اهدایی به استارتاپ ها برای ورود به شتاب دهنده ها در نظر بگیریم.

نقی‌پور تاکید کرد: بحث اصلی این است که بسیاری به این رویدادهای نگاه مالی دارند و بعد از کسب جایزه به این کار ادامه نمی‌دهند. در سه رویدادی که توسط فناپ برگزار شد استارتاپ های منتخب وارد شتاب دهنده شده اند و از آنها حمایت شده است، این استارتاپ ها فارغ التحصیل شده اند و در مرحله جذب سرمایه هستند. مهم‌ترین دلیل این اتفاق این است که این شرکت های نوپا پیش از برگزاری رویداد ها به درجه ای از رشد می رسند تا سرمایه گذار جذب کنند.

او در پاسخ به این سوال که تعدد برگزاری این رویدادها باعث کاهش سطح کیفیت می شود یا خیر، بیان داشت: درست است که این رویدادها بیشتر از سابق برگزار می شود اما این مساله باعث شده است که کیفیت این رویدادها کاهش پیدا کند و تحت تاثیر قرار بگیرد.

نقی پور در رابطه با موانع استارتاپ های فعال درحوزه های مالی بیان داشت: در حوزه پرداخت خرد قوانین ومقررات خاصی از سوی بانک مرکزی ارائه نشده است و برای شرکت های ارائه دهنده خدمات مالی این نگرانی وجود دارد که سرمایه گذاری را ادامه بدهند یا نه و سرمایه گذاری آنها تا چه زمانی قرار است آورده داشته باشد؛ چون هر لحظه ممکن است قوانینی اتخاذ شود که زمین بازی را عوض کند.

او افزود: بانک مرکزی به عنوان رگولاتور باید به جای اعمال قوانین دست و پاگیر، قوانین  را تسهیل کند. در این قوانین نیاز به بازنگری جدی وجود دارد چون قوانین بانکداری سنتی مناسب نیست و شرایط جدید به وجود آمده است. بانک مرکزی باید به جای مصوب کردن آیین نامه های جدید آیین نامه های قبلی را اصلاح کند و اجازه بدهد جوانان بدون نگرانی، ایده پردازی کنند تا کسب و کار آنان راه اندازی شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز