خبرگزاری کار ایران

رشد 81 درصدی مبلغ تسهیلات بانک مسکن در 9 ماه نخست سال

تسهیلات پرداختی بانک مسکن در بخش خرید واحد مسکونی در 9 ماهه امسال نسبت به دوره مشابه پارسال از نظر مبلغ 81 درصد و از نظر تعداد 26 درصد رشد داشت.

به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع رسانی بانک مسکن، این بانک در 9 ماه امسال، 39 هزار و 397 میلیارد ریال به متقاضیان تسهیلات خرید پرداخت کرده است که نسبت به 9 ماهه سال گذشته 21 هزار و 734 میلیارد ریال) از رشد81 درصدی برخوردار است.

براساس این گزارش، در این مدت 93 هزار و 995 واحد مسکونی با استفاده از تسهیلات خرید بانک مسکن خریداری شده اند که در مقایسه با 9 ماهه پارسال گذشته 26 درصد رشد داشته است.

براساس این گزارش، افزایش دامنه استفاده کنندگان از حساب های پس انداز مسکن، افزایش عمر بنای ساختمان از هفت به 15 سال، پرداخت سقف تسهیلات در شهرهای بالای 200 هزار نفر جمعیت به مراکز برخی از استان ها و ایجاد امکان پرداخت 2 فقره تسهیلات خرید و یا ساخت واحد مسکونی روی یک پلاک برای زوجین و تغییر ضریب افزایش اقساط پلکانی باهدف کاهش مبلغ اقساط و متعاقب آن کاهش 10 درصدی مبالغ اقساط نسبت به روش پلکانی سالانه، از جمله سیاست های تسهیل گر بانک در روند تسهیلات اعطایی خرید و ساخت مسکن به شمار می رود.

همچنین حذف شرط خانه اولی برای متقاضیان دریافت تسهیلات صندوق پس انداز مسکن یکم در بافت فرسوده و حذف شرط تعدد ازدواج و تاریخ وقوع عقد در پرداخت تسهیلات خرید و ساخت به زوجین، از دیگر سیاست های این بانک برای تسهیل در روند تسهیلات اعطایی محسوب می شود.

** رشد 100 درصدی مبلغ تسهیلات پرداختی بانک مسکن در بخش مشارکت مدنی

به گزارش ایرنا، هفته گذشته نیز بانک مسکن با تشریح عملکرد 9 ماهه این بانک در بخش مشارکت مدنی اعلام کرد که در این مدت 46 هزار و 479 میلیارد ریال به متقاضیان تسهیلات مشارکت مدنی پرداخت شده است.

براساس این گزارش، تسهیلات مشارکت بانک مسکن در دوره این گزارش از نظر تعداد با رشد 58 درصدی روبرو شد به طوری که در این مدت 92هزار و 419 واحد مسکونی از تسهیلات مشارکت مدنی بانک مسکن بهره مند شده اند.

بانک مسکن برای سهولت شرایط پرداخت تسهیلات مشارکت مدنی از محل حساب جاری باهدف تقویت بازارعرضه مسکن و مساعدت به انبوه سازان و فعالان حوزه مسکن و ساختمان، حذف شرط رسوب حساب جاری برای متقاضیان تسهیلات مشارکت و افزایش سقف تسهیلات مشارکت به ارقام یکهزار و 100، یکهزار و 300 و یکهزار و 500 میلیون ریال به ترتیب برای ساخت به روش سنتی، صنعتی و فناوری های نوین را در دستور کار خود قرارداده است.

 

 

 

کد خبر : ۴۴۳۲۵۶