گوجه فرنگی های تولید داخل سالم هستند
یک استاد دانشگاه گفت: گوجه فرنگی های تولید داخل سالم هستند و مردم بدون هیچ نگرانی می توانند از این محصولات مصرف کنند.
به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، سید جلال طباطبایی با رد شایعات مطرح شده در مورد سمی بودن گوجه فرنگی هایی که دارای رگه های زرد رنگ داخلی هستند، گفت: در اثر تغییرات آب و هوایی(گرم شدن) بافتی پنبه ای به صورت رگه های زرد رنگ درون گوجه فرنگی بوجود می آید و با خنک شدن آب و هوا،این رگه ها از بین می رود.
استاد تغذیه معدنی گیاهی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز با تاکید بر این که رگه های زرد به هیچ وجه نشانه باقیمانده سموم در گیاه نیست،اظهار داشت:اصولا اندازه گیری سموم فقط در آزمایشگاه و با وسایل علمی اندازه گیری و تشخیص داده می شود و با چشم عادی قابل رویت نیست.
دکتر طباطبایی تصریح کرد: تجمع نیترات در میوه گیاه هیچ گاه صورت نمی گیرد و اگر در گیاهی موجود باشد در برگ گیاه است.
کد خبر :
۳۹۳۶۸۳