صدور خدمات فنی و مهندسی و اعتماد بخش خصوصی و شرکتهای بین المللی
اعتماد بخش خصوصی به پژوهشگاه، بیرون رفتن پژوهشگاه از مرزهای کشور و توسعه صادرات خدمات مهندسی و به بوته محک شرکای بینالمللی رفتن و ارزیابی شدن توسط صاحبان فناوری دنیا برای ایجاد و توسعه همکاری موضوعات اصلی هستند که در پژوهشگاه در سال 94 محقق شدند و در کنار آنها افزایش کار قراردادها نیز رخ داد.
به گزارش ایلنا، سید امیر عباس حسینی، معاون فناوری و روابط بینالملل پژوهشگاه با اظهار این مطلب در تشریح چالشهای 94 افزود: مراقبت از شرکتهای دانشبنیان تا رسیدن به نتیجه موردنظر از مهمترین موضوعات ترمیم فرآیندها بوده که به نظرم دو چالش پژوهشگاه به شمار میروند.
همایش فرصتهای فناورانه زیر ساخت تعاملات بینالمللی
وی تصریح کرد: در این بین، کنفرانس فرصتهای فناورانه از اتفاقات مهم و میتوان گفت زیرساخت همه این موضوعات است. پژوهشگاه در دنیا بهخوبی شناخته شده است و این موضوع در تحلیلهای واحد ارتباطات هم به چشم میخورد. کنفرانس فرصتهای فناورانه یک کنفرانس تثبیتشده در صنعت نفت است و بخشی مهم از مذاکرات پژوهشگاه از این کنفرانس آغاز شد و امیدوارم در سالهای آتی شاهد دستاوردها و آثار مهم آن باشیم.
حمایت وزیر نفت موتورهای دورن سوز
حسینی در ادامه به کنفرانس بینالمللی موتورهای درونسوز و نفت اشاره کرد و گفت: این همایش که در سال 94 برگزار شد دومین همکاری صنعت خودرو و نفت بود و این هم یکی دیگر از دستاوردهای پژوهشگاه صنعت نفت است که آثار آن در صحبتهای بزرگان هم دیده شد و امیدوارم در سالهای دیگر شاهد قدمهایی مهمتر در این تعامل باشیم، زیرا این همکاری هنوز جوان است و به زمان، استمرار و حمایت طرفین نیاز دارد و حمایت وزیر محترم نفت از این موضوع و دستورهای ایشان نیز مبین همین اصل است.