تقویت زنبورداری موجب حفظ اکوسیستم می شود
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ایران تولید عسل در کشور را موثر در افزایش امنیت غذایی عنوان کرد.
عفت رییسی سرحدی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در خصوص وضعیت تولید عسل در کشور بیان داشت: زنبورعسل نقش کلیدی در حفظ امنیت غذایی ایفا میکند؛ اما این صنعت برای گسترش در دریافت تسهیلات موانعی دارد.
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ایران تولید عسل در ابطه با صادرات عسل اظهار داشت: در زمینه ارتقای بستهبندی در صادرات کارهایی انجام شده است و بستهبندی عسل در داخل وضعیت خوبی دارد.
رییسی سرحدی در ادامه بیان داشت: زنبور حافظ منابع آب و خاک است و از پیشروی شن و نابودی مراتع و اراضی جلوگیری میکند.
وی افزود: با وجودی که کاربرد آفت کشها و سموم در دهههای اخیر منجر به از بین رفتن بسیاری از حشرات و موجودات مبارز بیولوژیک شده، اما زنبورعسل همچنان سالم باقی مانده است.
مدیرعامل اتحادیه زنبورداران ایران با اشاره به اینکه زنبور عسل با گردهافشانی محیط زیست را برای زندگی بهتر انسانها مطلوبتر میکند بیان داشت: با تقویت زنبورداری می توان به حفظ اکوسیستم کمک کرد.