روایت یکی از سرنشینان پرواز تهران به بندرعباس از فرود اضطراری
پدیدار یکی از 462 مسافر بازمانده از پرواز بندرعباس بود که دچار عرضه شد و از سفر بازماند.
رضا پدیدار، رئیس هیات مدیره انجمن سازندگان صنعت نفت که یکی از سرشنینان هفته گذشته هواپیمایی ماهان عازم به بندرعباس بود به ایلنا گفت: واقعیت این است هواپیماهای کشور فرسوده است و مراقبت لازم هم از آنها صورت نمی گیرد لذا هر از چندگاهی ما شاهد چنین حوادثی هستیم.
وی افزود: 462 مسافر ماهان در این پرواز از مرگ حتمی نجات پیدا کردند اما اینکه گفته می شود با پرواز بعدی ماهان عازم بندرعباس شدند صحت ندارد.
این شاهد عینی تصریح کرد: کشور ما بدلیل تحریم و در مضیقه بودن بابت تهیه قطعه چندین بار با چنین حوادثی مواجه شده است.
وی گفت: در حادثه هفته گذشته پرواز بندرعباس قطعه یاد شده در دو بخش از هواپیما جدا شد و آنچه باقی ماند فقط پوسته بود.
وی یکی از 462 مسافر بازمانده از پرواز بندرعباس بود که دچار عرضه شد و از سفر بازماند.
پدیدار گفت: بنده به دلیل ابتلا به فشار خون بالا و سردرد شدید به مدت دو روز در بیمارستان بستری شده و البته اکثریت مسافران نیزچنین وضعیتی داشتند و اینکه گفته می شود مسافران با پرواز بعدی ماهان راهی بندرعباس شدند صحت ندارد.
لازم به ذکر است؛ معاون فنی شرکت هواپیمایی ماهان در خصوص جدا شدن بخشی از قطعات هواپیما در حین پرواز به ایلنا گفته بود: یک دقیقه پس از پرواز موتور شمار 3 با نقص فنی مواجه و خلبان مجبور به فرود اضطراری و برگشت به مهرآباد شد.
فرامرز سروی با اشاره به جدا شدن قطعه ای از هواپیما در ارتفاع 8 هزارپایی اظهار کرده بود: قطعه ای از موتور که در گردش است به نام LTP از هواپیما جدا و در حین سقوط به بدنه هواپیما برخورد کرد و خلبان بلافاصله پس از این مشکل فنی تصمیم به برگشت به مهرآباد را گرفت.
وی با بیان اینکه سال ساخت بویینگ 300/747 به سال 1990بر می گردد، گفته بود: این هواپیما از هواپیماهای فعال ماهان محسوب می شود و در حال حاضر هم تمام 400 مسافر این هواپیما سالم هستند و عازم بندرعباس شده اند.
سروی ادامه داده بود: این مشکل ساعت 7 صبح و یک دقیقه پس از تیک هواپیما رخ داد اما به سلامت به زمین نشست.