رئیس سازمان غذا و دارو؛
دسترسی به غذا شاخص رفاه اقتصادی
میزان دسترسی به غذا و فقر غذایی را می توان به عنوان شاخصی برای اقتصاد کشورها دانست.
رئیس سازمان غذا و دارو کشور در گفتگو با ایلنا به اهمیت نقش غذا در سلامت کشور اشاره کرد و گفت:با توجه به حساسیتی که در این بخش وجود دارد هیچگونه تعلل و اغماضی در این بخش صورت نخواهد گرفت و با متخلفان به شدت برخورد خواهد شد.
دیناروند تصریح کرد:ما امکانات و اعتبارات کمی در اختیار داریم ولی تمام تلاش ما این است که با همین امکانات مواد غذایی را از لحاظ وجود آلاینده های میکروبی و ویروسی بررسی کنیم .
وی به میزان تقلب در صنایع غذایی اشاره کرد و گفت:با پیشرفت تکنولوژی تنوع تقلبها در این صنایع بیشتر شده و بیشترین موارد که در این خصوص گزارش شده در خصوص استفاده از رنگها و اسانس ها و افزودنیهای غیر مجاز است.
رئیس سازمان غذا و دارو در خصوص اهمیت اقتصادی غذا گفت: دسترسی مردم به غذا را می توان شاخص توسعه عدالت و برابری اجتماعی در جوامع دانست و در حال حاضر در کشور ما کمترین میزان عدم دسترسی به غذا وجود دارد.
در واقع دسترسی به غذا را می توان یکی از شاخص های رفاه اقتصادی دانست.