خبرگزاری کار ایران

نماینده کنسرسیوم DBUII اعلام کرد:

ایران پتانسیل رسیدن به تولید روزانه ٦ میلیون بشکه نفت را دارد

نماینده کنسرسیوم DBUII گفت: ایران پتانسیل دستیابی به ظرفیت تولید روزانه ٦ میلیون بشکه نفت را دارد.

نماینده کنسرسیوم DBUII گفت: ایران پتانسیل دستیابی به ظرفیت تولید روزانه ٦ میلیون بشکه نفت را دارد.

به گزارش ایلنا، پاسلی زیتا به نمایندگی از کنسرسیوم DBUII، امروز (چهارشنبه ٨ مهرماه) در دومین همایش بین المللی فرصتهای فناورانه نفت و گاز با اشاره به این که ١٠ درصد منابع نفت و گاز جهان در ایران قرار دارد، اظهار کرد: از ١٥ سال گذشته تاکنون بهره برداری از ذخایر نفت و گاز به دلیل تحقیقاتی که با استفاده از فناوریهای نو انجام شده، افزایش یافته است.

وی با اشاره به تولید روزانه ٦ میلیون بشکه نفت ایران در ٢٥ سال گذشته، افزود: هم اکنون تولید نفت ایران به حدود ٢,٥ تا ٣ میلیون بشکه کاهش پیدا کرده است که در صورت بی توجهی به این موضوع میزان تولید به کمتر از ٢ میلیون بشکه در روز تا سال ٢٠٣٥ میلادی می رسد.

نماینده دانشگاه TU-Delft هلند با بیان این که نرخ برداشت از ذخایر نفتی در ایران باید افزایش یابد، تصریح کرد: ایران پتانسیل رسیدن به ظرفیت تولید روزانه ٦ میلیون بشکه را دارد که با همکاری متخصصان ایران و شرکای بین المللی میسر خواهد شد.

پاسلی گفت: فعالیت بر روی میدانهایی که بیش از ٣٠ سال از عمر آنها گذشته و توسعه میدانهای جدید می تواند سبب افزایش تولید ایران شود.

وی به فناوریهای نوین موجود در جهان در زمینه ازدیاد برداشت از میدانهای نفت و گاز اشاره کرد و ادامه داد: دانشگاههای بسیاری، تحقیقات وسیعی در این زمینه انجام داده اند که می توانند به منظور به سازی تولید از مخازن نفت و گاز با ایران همکاری داشته باشند.

نماینده کنسرسیوم DBUII با اشاره به این که دانشگاه امپریال کالج لندن تخصص بسیار خوبی در مورد مهندسی و فناوریهای سبز و همچنین ژئولوژیک دارد، گفت: این دانشگاه تحقیقات خوبی در زمینه مدیریت دی اکسیدکربن به منظور تزریق به چاه های نفتی برای افزایش برداشت از میدان دارد.

پاسلی با بیان این که این دانشگاه بر روی افزایش ازدیاد برداشت با استفاده از متان نیز کار کرده است، اظهار کرد: این گروه توجه ویژه ای به مسئله محیط زیست در پروژه های خود دارد.

وی به دانشگاه برگن نروژ که از دیگر شرکای کنسرسیوم DBUII است اشاره کرد و افزود: این دانشگاه نیز تحقیقات بسیاری در زمینه ازدیاد برداشت بویژه در محلهایی که آب بسیار است، انجام داده است.

 

کد خبر : ۳۰۹۳۵۶