ستار محمودی:
شرکتهایی برنده هستند که کنسرسیومی اداره میشوند / تضمین خدمات پس از فروش در اولویت تولیدکنندگان قرار گیرد
معاون وزیر نیرو با بیان اینکه وزارت نیرو پایگاه و تضمینکننده بازار کار بخش خصوصی است، اظهار داشت: از 130 هزار پرسنل وزارت نیرو با برخورداری از توان بخش خصوصی آماده خدمت به مردم و رونق بازار این صنعت هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ستار محمودی در مراسم اختتامیه یازدهمین نمایشگاه بینالمللی آب و فاضلاب با اشاره به حضور بیش از 16 کشور در نمایشگاه یازدهم آب ابراز امیدواری کرد: در نمایشگاههای آتی شرکتهای داخلی و خارجی حضوری با کیفیت بالاتر داشته باشند.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو پایگاه و تضمینکننده بازار کار بخش خصوصی است، اظهار داشت: از 130 هزار پرسنل وزارت نیرو با برخورداری از توان بخش خصوصی آماده خدمت به مردم و رونق بازار این صنعت هستیم.
وی با اشاره به اینکه نمایشگاه جایی برای به نمایش گذاشتن قابلیتهای سطح بالای حرفهای و دانش است اظهار داشت: صنعت جایگاهی برای عرضه بالاترین قابلیتها و یافتن شرکای جدید است لذا شرکتهایی موفق خواهند بود که بتوانند شرکای متعدد به صورت کنسرسیوم و یا EPC داشته باشند و این همان چیزی است که به عنوان کار جمعی از آن یاد میشودو کشور ما نیازمند آن است.
محمودی خاطر نشان کرد: در نمایشگاه یاد میگیریم که شریک رقیب نیست و ما نیز انتظار داریم که رقابت مثبت بوده چرا که برنده رقابت مثبت مردم،وزارت نیرو و بخشخصوصی است.
وی با بیان اینکه ما از ورود شرکتهای خارجی در نمایشگاه استقبال میکنیم اظهار داشت: وجود شرکتهای خارجی تهدیدکننده نیست بلکه شاخص و جایگاهی برای ارزیابی هستند.
محمودی گفت: از شرکتهای داخلی انتظار داریم که جهت ارتقای کیفیت بیشتر رقابت کنند وبا شرکتهای خارجی همکاری کرده و یا جوینت شوند تا بتوانند صنعت را جهش دهند و راه را برای ورود به بازارهای ثانویه در خارج از کشور و یافتن بازارهای جدید وا قتصاد قویتر باز کنند.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو یکی از قویترین بازارها را که قابل توسعه نیز است در اختیار قرار داده تصریح کرد: ما 160 هزار میلیارد تومان کار نیمه تمام داریم که از ورود سرمایه گذاران داخلی و خارجی به این عرصه استقبال میکنیم.
وی ادامه داد: ما هزار و 200 شهر و یک بازار 800 میلیون نفری در داخل کشور داریم که زمینه فکری در دریافت خدمات آب و فاضلاب، تامین و توزیع، بهسازی، تعمیر، اقدامات مدیریتی و نرمافزاری اقدامات کیفیسازی و ابزارهای دقیق داریم که بازارهای بزرگی هستند که باید به دست بخش خصوصی تکمیل شوند.
وی همچنین از آمادگی وزارت نیرو جهت واگذاری عرصه به شرکتهای داخلی خبر داد وگفت: ما برای قطعهسازی از شرکتهای خارجی دعوت نمیکنیم اما انتظار داریم که شرکتهای خارجی برای انتقال تکنولوژی و سرمایهگذاری وارد ایران شوند و یقین بدانند که شرکای ایرانی از آنها استقبال می کنند.
قائممقام وزیر نیرو خاطر نشان کرد: وزارت نیرو مصمم است با عنایت الهی وکمک بخش خصوصی از طریق دولت و مجلس و در چارچوب برنامه ششم ظرفیتهای بالادستی را باز کرده و کمک کند که شفافیت و مشوقها بیشتر و دغدغهها کاهش یافته و به لحاظ پشتوانه مالی شرایط بهتر شود که البته آثار آن را نیز از نیمه دوم سال جاری خواهیم دید.
وی از بخش خصوصی خواست که کیفیت را در اولویت خود قرار دهند زیرا اگر برخی صنایع در داخل کشور ماندگار شدهاند به دلیل کیفیت بالاست اگر چه قیمت ارزان خوب است اما زمانی که دو برابر خرج تعمیرات کالا شود دیگر ارزش ندارد.
محمودی از کارفرمایان نیز خواست که در کنار قیمت کیفیت را در نظر داشته باشند و هیچ مناقصهای را بدون کیفیت برنده اعلام نکنند.
وی همچنین آرندی را جزء مواردی دانست که منجر به موفقیت صنایع میشود.
وی خاطر نشان کرد: ایجاد تشکل وکنسرسیوم و داشتن شرکای بیشتر قدرت ممیزی را افزایش داده و منجر به کاهش هزینهها و مدیریت قویتر در پروژهها میشود.
وی تاکید کرد: شرکتهایی برنده هستند که تجمیع شده یا میتوانند راه بیرون از کشور را بهتر پیدا کند.
وی همچنین به تضمین خدمات بعد از فروش اشاره و اظهار داشت: اکنون که کشور ما صنعتی شده باید بدانیم که وفاداری مشتری به خدمات بعد از فروش است نه خرید لذا باید این مسئله نیز در اولویت قرار گیرد.