خبرگزاری کار ایران

سلطانی در گفت‌وگو با ایلنا:

حضور زنان بازرگان در کارگروه توسعه صادرات دبیرخانه می‌تواند راهگشا باشد

حضور زنان بازرگان در کارگروه توسعه صادرات دبیرخانه می‌تواند راهگشا باشد
کد خبر : ۳۰۴۶۶۴

رئیس کارگروه توسعه صادرات فناوری دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی گفت: نیاز ایران اسلامی در دوران پسا تحریم به تکیه بر فن‌آفرینی و کسب وکارهای نوآورانه و استفاده از سند زرین و گرانمایه اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر فرزانه پیش از پیش احساس می‌شود.

مریم سلطانی، رئیس کارگروه توسعه صادرات فناوری دبیرخانه توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی در گفت‌وگو با ایلنا اظهار داشت: این دبیرخانه بر پایه همگرایی و شبکه سازی و شناسایی بخش‌های خصوصی فعال در فناوری و تولید محصولات بر پایه نوآوری در زمینه‌های مختلف از قبیل سلامت، آی‌تی، نانو، فناوری‌های نرم و هویت ساز و سایر بخش‌های علوم و فناوری و صنعتی شکل گرفته است تا با ایجاد یک بازار مشترک و وسیع در کشورهای اسلامی و جهان اسلام بتواند تاثیر قابل توجهی را در جهان امروز ایفا کند.

وی در تشریح فعالیت‌های کارگروه توسعه صادرات علوم وفناوری دبیرخانه، بیان داشت: این کارگروه به تازگی شکل گرفته است که بزرگترین هدف آن همان طور که مشخص است توسعه صادرات فناوری و تعامل فناوران در کشورهای اسلامی بر پایه بازارهای مشترک و همچنین منافع مشترک است. نیاز ایران اسلامی در دوران پسا تحریم به تکیه بر فن‌آفرینی و کسب وکارهای نوآورانه و استفاده از سند زرین و گرانمایه اقتصاد مقاومتی ابلاغی رهبر فرزانه پیش از پیش احساس می‌شود.

سلطانی افزود: در این رابطه به سرعت این کارگروه شکل گرفت و سعی دارد با تعامل با شرکت‌های فناور و صنایع برتر و دانش بنیان، در نشر و ترویج اقتصاد دانش بنیان در بین کشورهای اسلامی کوشا باشد. این کارگروه علیرغم اینکه زمان کوتاهی از ایجاد و راه اندازی آن گذشته؛ توانسته است ضمن شناسایی منابع سرمایه‌گذار در کشورهای اسلامی و خریداران فناوری و برنامه ریزی جهت دعوت علاقمندان به صنایع با تکنولوژی برتر در اجلاس فناوری کشورهای اسلامی در دی ماه سال جاری؛ از شرکتهای خلاق در امر صادرات اعم از داخلی و خارجی دعوت کند تا با تشکیل زنجیره‌ای از صادر کنندگان و تولیدکنندگان و خریداران فناوری و خدمات علمی و محصولات تجاری بر پایه فناوری، ضمن کمک به تجاری سازی برندینگ و ایجاد مسیرهای اسان جهت راه اندازی این تجارت ایده‌ها و محصولات را به ثروت نزدیک کنند.

وی در پایان با تاکید بر حضور بانوان در عرصه‌ صادرات فناوری بیان داشت: کارگروه توسعه صادرات فناوری از حضور زنان در این کارگروه استقبال می‌کند و پذیرای بانوان بازرگان و صادر کننده و بخشهای فعال در زمینه‌های فناوری خواهد بود تا بتوانیم با برگزاری کلاسهای آموزشی و همایشهای کاربردی نحوه صادرات فناوری و تبیین این نوع تجارت را در بین بخش خصوصی در زمینه صادرات علوم و فناوری احیاء کنیم و گامی بزرگی در جهت ثروت آفرینی در فناوری کشور بداشته تا این مدل، الگو قرار گیرد.

پیشنهاد امروز