معاون اشتغال سازمان نظام مهندسی کشاورزی:
اشتغال در بخش کشاورزی دغدغه فارغ التحصیلان است
معاون اشتغال سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران گفت: یکی از محورهای پیشرفت اقتصادی هر جامعهای کشاورزی است ومهمترین و بزرگترین ظرفیت شهرستان های استان تهران برای توسعه و ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی است.
مهندس فرشادی در گفتگو با خبرنگار ایلنا، اشتغال در بخش کشاورزی را یکی از دغدغه های فارغ التحصیلان و خانواده های آنان دانست و اظهار کرد: به جای هزینه های بالا برای اشتغالزایی در بخش صنعت و پیامدهای آن می توان در بخش کشاورزی با حداقل هزینه وامکانات موجود اشتغالزایی کرد به شرط اینکه بسترهای آن فراهم باشد
وی بیان اینکه دولت مسئول اشتغال است افزود: وظیفه سازمان ساماندهی و اشتغال موثر در بخش کشاورزی است و این سازمان در پی توانمند سازی عملی برای فارغ التحصیلان سازمان است که این امر نیازمند حمایت دولت و سایر نهاد های وابسته است.
فرشادی تاکید کرد: مراحل شناسایی شاغلین و غیر شاغلین واقعی عضو سازمان انجام شده و تعداد اعضای جویای کار کار بلد و جویای کار نیازمند آموزش مشخص گردیده که با توجه به این بانک اطلاعاتی برنامه ریزی مناسبی جهت ساماندهی آنان صورت گرفته است و در فاز اول بحث اشتغال اعضای سازمان در شهرستانهای استان مطرح میباشد.
وی اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای شهرستان های استان در بخش کشاورزی برنامه های مناسبی به منظور حفظ اشتغال موجود و توسعه بخش کشاورزی دراین شهرستانها در دست اجرا است.
فرشادی از به کارگیری نیروهای بومی و منطقهای در سطح شهرستانها خبر داد و گفت: باید استعدادها و نیروهای جویا و مشتاق کار در بخش های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست شناسایی و بعد از آموزش عملی ،حمایت شوند.
معاون اشتغال سازمان ایجاد ظرفیتهای شغلی جدید در رشته های زنبورداری، آبزی پروری، گلخانه ، دامداری ، مرغداری ، توسعه باغات و مکانیزه کردن زمین های کشاورزی را زمینه ایجاد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی شهرستان های استان عنوان کرد.
مهندس فرشادی ابراز امیدواری کرد که با برنامه ریزی انجام شده و راهکارها و تدابیر اندیشیده شده اعضای محترم سازمان در آینده نزدیک می توانند شاهد توسعه اشتغال در بخش کشاورزی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح شهرستان های استان تهران باشند
وی با بیان اینکه یکی از سیاست های سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران بالا بردن سطح دانش فنی اعضای سازمان است گفت: برای رسیدن به این هدف نیاز به حضور فارغ التحصیلان در واحد های تولیدی و انجام کارهای عملی است ، در این راستا با رایزنی با مدیران دستگاه های اجرایی و نهادهای شهرستان ها در پی کسب حمایت آنها در خصوص همکاری تولیدکنندگان در این زمینه هستیم.